Lélektár2023 februárja a 9-es egyetemes számmal jelölt hónap: egy régi ciklus végét...

2023 februárja a 9-es egyetemes számmal jelölt hónap: egy régi ciklus végét és egy új megnyitását jelzi

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 2023-as év első hónapja a 8-as szám rezgése alatt állt, ez egy cselekvésre és dinamizmusra invitáló szám. Az év második hónapja számmisztikai szempontból a 9-es energetikai lenyomatát hordozza, amely átalakulásokról, felszabadulásokról, beteljesülésekről szól. Egy régi ciklus végét és egy új megnyitását jelzi.

Ha egyszerű számmisztikai számítást végzünk, a február hónapot (az év második hónapját) az aktuális év (2023) általános kontextusába helyezve, és a numerológiai összeadás és egyszerűsítés eljárását alkalmazva, a 9-es számot kapjuk: 2. (február) + 2+ 0+2+3 (2023) = 2 + 7 = 9.

Tudnunk kell, hogy a 9-es egy speciális szám a numerológiában, az egy számjegyből álló kardinális számok közül az utolsó, és a legmagasabb értékű a hierarchiában. Ezért a 9 az előtte lévő összes szám potenciáljának összegzése, tökéletes spirituális erővel rendelkező szám, amely fényt vet más számokra és a világra.

A 9 a tapasztalatok, a leckék, a bölcsesség felhalmozódásának csúcspontja, az evolúció legmagasabb lépése, egy önálló út jelképe.

A 9-es a befejezés, az utolsó szakasz, a teljesítés száma. A 9 lehet az élet során felhalmozott összes elem összege is, de az egyetemes szeretet, a beteljesülés és teljesség, a befejezés, valamint a nagy szellemi teljesítmények számának is tekinthető.

A 9 a véglegességet, egy ciklus végét, de egyben a kezdetét is jelenti, teret engedve a 10-es hatalmához való hozzáférés új szakaszának. Ugyanakkor a 9-es a vallásokban és a történelemben is gyakran előforduló szám.

Jézus 9 alkalommal jelenik meg apostolainak, miután felment a mennybe, a ramadán az iszlám naptár kilencedik hónapjában van, a 9 az ítélet napját is jelenti a Bibliában – írja a bestjive.com. A görög mitológiában Perszephoné istennő (Hádész, a halál istenének felesége) 3 évet tölt a föld alatt és 9 évet a Földön.

Amikor a 9-es energiájú hónapban vagyunk, akkor egy bizonyos felszabadulásról beszélhetünk. Talán felszabadítjuk magunkat egy bizonyos ártalmas mintától, a rossz gondolkodási rendszertől, megszabadulunk azoktól a dolgoktól, amelyek rossz irányba terelték a figyelmünket, talán újra felszabadítjuk az élet energiáját, és ehelyett azokra a dolgokra összpontosítunk, amelyeknek valóban van értelmük.

Egy ilyen időszak után egy új körforgásba lépünk, és bár ezek megrázhatnak bennünket, egy kicsit megújítják és felpezsdítik az életünket.

A 9-es szám befolyása alatt álló időszak a spirituális felébredésen keresztül a személyes erő visszanyerésére összpontosul, még akkor is, ha fennáll a nehéz döntések kényszerének lehetősége. A felismerésről, a beteljesülésről szól, az élet akadályainak leküzdéséről és az önbizalom visszaszerzéséről, arról, hogy megszabaduljunk az olyan dolgok feletti kontroll gondolatától, amelyek valójában nem tartoznak a mi hatalmunkba.

Lehet, hogy bizonyos dolgok vagy emberek egyszerűen “kiesnek” az életedből, vegyél egy mély lélegzetet, és emlékeztesd magad az univerzum üzenetére: a fejlődésed érdekében támogatást kapsz attól függetlenül, hogy mi történik veled.

A 9-es az önzetlenségről és a nagylelkűségről is szól, az együttérzésről, az adakozás és a részvétel képességéről, a mások felé való nyitásról. Minden lezárult út egy újat nyit. Senki nem mondja azt, hogy az átmenet időszaka könnyű, de a végén látni fogjuk, hogy megérte. Ebben az időszakban olyan helyzetekbe keveredhetünk, amelyek a társadalom általános javát, a családot vagy a közösséget szolgálják, és nem feltétlenül csak az egyéni célra irányulnak.

Vannak akik, most olyan feladatokat kell elvégezzenek, amelyekre eddig szívesen mondtak “nem”-et. Most lehetőség adódik arra, hogy megharcoljunk a nem kívánatos feladatokkal, túllendüljünk rajtuk, és számunkra fontosabb dolgokra fordítsunk energiát. Amikor valami véget ér, új lehetőségek nyílnak meg előttünk.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek