Lélektár2023 decembere az 1-es szám mágikus energiája és rezgése alatt áll -...

2023 decembere az 1-es szám mágikus energiája és rezgése alatt áll – Fontos változás jön az életünkbe!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az év utolsó hónapja, ami egyben a tél első hónapja is, igazán különleges, szinte varázslatos lesz, és utat nyit az új kezdeteknek, az új lehetőségeknek és a reménynek, hogy mindig újrakezdhetjük, ha nem adjuk fel és hiszünk az álmainkban.

2023 decembere átmenetet képez egy új évbe és egy új energiába, és teljesen lezárja az előző ciklust, miközben az 1-es szám egyetemes energiáját hordozza magában. Egy egyszerű numerológiai számítással megkaphatjuk ezt a számot: a hónap (12) + év (2023) = 1+2 (hónap) + 2+0+2+3 (év) = 3 + 7 =10. Ezt tovább bontva pedig: 10 =1+0= 1.

Mivel erős és intenzív számról van szó, az univerzális rezgés hatása nem elhanyagolható, és mindannyiunkra hatással lesz kisebb vagy nagyobb mértékben, a személyes sorsszámunktól is függően. Az alábbiakban megtudhatod, mik lesznek a decemberi hónap általános témái, így a javadra fordíthatod az energiákat.

Így az 1-es szám (amely mély spirituális jelentéseket is tartalmaz) meghatározza 2023 decemberének alapvető hangulatát. Elsősorban pozitív töltete van, és ha megengedjük magunknak, hogy jobban kihasználjuk, akkor rendkívüli lehetőségekkel járhat, olyanokkal, amelyek évente vagy néhány évente egyszer adódnak, valóságos ugrásokkal a személyes fejlődésünkben, szakmai, spirituális és személyes téren egyaránt, olyan tevékenységekbe, utakba vagy projektekbe való bekapcsolódással, amelyek új utakat nyitnak meg, és jelentős változásokkal járnak.

Ezek a változások bármit érinthetnek, ami fontos a számunkra, például legmélyebb álmainkat, legyen szó akár arról, hogy egy új otthonba költözzünk, vagy megoldást találjunk egy kínzó egészségügyi problémára, teljes mértékben elkötelezzük magunkat egy párkapcsolatban, vagy munkahelyet váltsunk, esetleg elinduljunk egy teljesen új úton a karrierünkben.

Az Univerzum ebben az időszakban a siker varázslatos kombinációit kínálja nekünk, mivel ez a kemény munka/erőfeszítés és a szerencse, de a szándék és a cselekvés keveréke is. Új perspektívák vagy paradigmaváltások jelennek meg a horizonton.

Más szóval, ahhoz, hogy az, amit ebben az időszakban elérünk, hosszútávon is megőrizze a pozitív rezgéseket, és a legszebb formáiban nyilvánuljon meg, fontos, hogy összhangban legyen a lelkünkkel és az őszinte vágyainkkal, amelyek valóban minket szolgálnak.

Az 1-es szám a manifesztációról, a motivációról, a cselekvésről, az életünkben kitűzött célok teljesítéséről is szól, vagy egyszerűen csak azoknak a vágyaknak a kivirágzásáról, amelyeknek a magvait már régebben gondosan elültettük. Engedjük, hogy magával ragadjon minket ez a kreatív és teremtő energia, és ne feledjük, hogy ez a manifesztáció igazi energetikai csúcspontja lehet.

Az 1-es szám erőteljes rezgése alatt intuitívabbnak és erőteljesebbnek érezzük magunkat, mint valaha, motiváltabbnak, lelkesebbnek és magabiztosabbnak az Univerzum támogatása alatt. Könnyebben állunk ki magunkért, bátrabbak és magabiztosabbak vagyunk, sokkal könnyebben gyakoroljuk vezetői tulajdonságainkat, még akkor is, ha introvertáltak vagyunk, vagy nem feltétlenül akartunk ilyen szerepbe kerülni. Bármikor lehetünk a saját életünk urai, ha a kezünkbe vesszük az irányítást.

Úgy tűnik, még az energiánkat is visszanyerjük, és hajlandók vagyunk újrakezdeni, még egyszer megpróbálni, akár egy másik irányban, másik projekttel, másik emberrel, vagy akár egyedül is, mivel az 1-es szám függetlenségre ösztönöz. Nyitottabbak és innovatívabbak is vagyunk, és ezt a kreativitást eredeti módon mutatjuk meg, úgy, hogy megpróbálunk elrugaszkodni a szokásos gondolkodástól.

Ha hagyjuk, hogy álmaink, céljaink vagy vágyaink magukkal ragadjanak bennünket, akkor azt elszántabban, kitartóbban és motiváltabban tesszük, minden erőforrásunkat latba vetve. Fontos, hogy amikor belekezdünk valamibe, tele legyünk energiával és lelkesedéssel.

Néhányan közülünk talán már november végén fordulópont előtt állunk, ami fontos változásokat hozhat az életünkben, a lelkünkben vagy a karrierünkben. Úgy tűnik, hogy 2023 decemberében a csillagok állása is arra ösztönöz, hogy az életünk más irányt vegyen, vagy teret adjon az új és izgalmas kalandoknak.

Mivel 2023 decemberében új szakasz veszi kezdetét az életünkben, fontos, hogy ne veszítsük el a kapcsolatot a jelennel. Ahelyett, hogy lehorgonyoznánk a múltban, vagy kivetítenénk az álmainkat a jövőre, hagyjuk, hogy a jelen kibontakozzon, hiszen sok szép és váratlan dolog történhet benne. Valami megváltozik bennünk, és ez a külvilág számára is egyértelműen látható lesz, akár váratlan spirituális „ébredések” és kinyilatkoztatások formájában is.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek