Lélektár2023. december 12-én megnyílik az év utolsó mágikus portálja, ami erőteljes energiákat...

2023. december 12-én megnyílik az év utolsó mágikus portálja, ami erőteljes energiákat hoz magával

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 12/12-es kapu megnyílásával ez a nap rendkívül szerencsés álmaid megvalósításához. De ahhoz, hogy manifesztálni tudd ezt a szerencsét az életedben, fontos tudnod, mi az, amit meg kell tenned, illetve amit mindenképpen kerülnöd kell ezen a napon.

Az év utolsó hónapjában megnyílik a 12/12-es portál, egy olyan numerológiai kapu, ami erőteljes energiákat hoz magával. Ha már régóta keresed a tökéletes alkalmat arra, hogy ráhangolódj az álmaidra, és megfogalmazd az újévi fogadalmaidat, 2023. december 12-én, kedden, minden lehetőséged megvan erre.

Az idei 12/12-es portál különleges erővel bír, amit egy egyszerű numerológiai számítás bizonyít: 1 + 2 + 1 + 2 + 2 + 2 + 0 + 2 + 3 = 13. Ez a szám ritka és befolyásos energiát hordoz, ami segít összehangolódni a karmáddal és a sorsoddal. A 13-as az isteni női energiához kötődik, és szerencsét és jólétet hoz azoknak, akik elfogadják ezt az erőt. Ez a kozmikus esemény elősegíti a manifesztációs gyakorlataid megvalósulását, lehetővé téve számodra, hogy szilárd alapot teremts a megálmodott jövőhöz.

Mit jelent a 12/12-es portál az asztrológiában?

A 12/12-es portál megnyílása egy olyan éves esemény, ami minden évben december 12-én következik be, vagyis a 12. hónap 12. napján. Ennek megfelelően a 12-es szám erejével van összefüggésben, és összekapcsolhat téged a belső vágyaiddal. Idén a 12/12-es portál a lehető legerőteljesebb lesz, mivel egybeesik a Nyilasban lévő Újholddal, és arra ösztönöz, hogy merj nagyokat álmodni.

Optimistán tekintesz a 2024-es év lehetőségeire és ígéreteire, és megtanulsz félelem nélkül kockázatot vállalni. A Neptunusz, az álmok és illúziók bolygója szintén ebben a hónapban fejezi be retrográd mozgását, ami arra hív, hogy új perspektívából szemléld a jelenlegi utadat. Az álmaid változnak, mert te magad is változol. Szánj egy pillanatot arra, hogy elgondolkodj mindarról, amit eddig elértél. Higgy magadban, és határozd meg a jövőre vonatkozó szándékaidat, tudva, hogy az Univerzum az te oldaladon áll.

12/12 portál és Újhold a Nyilasban

Az Újhold a Nyilasban, ebben az erőteljes tűzjegyben, olyan időszak, amikor a kaland és az izgalmak elszabadulhatnak. Sok a kötelezettségünk, különösen az évnek ebben az időszakában, de használd az Újhold energiáját arra, hogy kilépj a komfortzónádból, és találj egy kis játékosságot a mindennapi rutinodban. A dolgok megváltoztatása, az új dolgok kipróbálása és az új világok felfedezése mind erőteljes módjai annak, hogy hasznosítsuk a Nyilas energiáját.

Az, hogy az Újhold éppen erre a különleges dátumra esik, szintén erőteljes energiahullámokat hoz létre, amelyek felerősítik ennek az ismétlődő számmintának a rezgéseit. A 12-es a megértés és a teljesség száma. Egy ciklus végét jelképezi, miközben teljes és tiszta képet mutat mindarról, ami eddig kibontakozott.

Még akkor is, ha a Merkúr ebben az időszakban retrográd mozgásra készül, és az Újhold megújult energiával szolgál, a 12-es szám ismétlődéséből eredő energia a befejezettségre, teljességre és a nagyobb bölcsességre emlékeztet.

Úgy tűnik, az égi íjászhoz hasonlóan nekünk is meg kell céloznunk a nyilunkkal az álmainkat, és bíznunk kell a szél erejében. Az élet egy utazás, és csak bizonyos dolgokat tudunk irányítani benne. Általánosságban ez ennek a mostani Újholdnak az üzenete.

Állapítsuk meg a szándékainkat, összpontosítsunk a gyógyulásra, hallgassunk az intuíciónkra, és haladjunk előre lassan, de biztosan, bízva magában az utazásban.

A 12/12-es portál spirituális jelentősége

A manifesztációnak és a mágikus munkáknak kedveznek bizonyos számok. Ha pedig mostanában mindenhol a 12-es vagy 1212-es számokat látod, az annak a jele, hogy jobb és fényesebb napok jönnek, és te készen állsz arra, hogy befogadd ezeket.

A számmisztikában a 12-es egy mesterszám, ami elősegíti a fegyelmet, az önmeghatározást és a kitartást, hogy befejezd, amit elkezdtél. Lebontva a jelentését, az 1-es és 2-es számok külön-külön a türelmet és a harmóniában összehangolt újrakezdést szimbolizálják. Ezeket összeadva 3-at kapunk, ez a szám pedig az érzéseinkkel és az intuíciónkkal van összhangban.

Időt és türelmet kell adnod magadnak, hogy kezelni tudd az új gondolkodásmódra való átállás során felmerülő összetett érzelmeket. Hagyatkozz a belső erődre, és hidd el, hogy képes vagy leküzdeni a nehézségeket, és meg tudod teremteni a teret az új dolgok számára, amik az életedbe érkeznek.

Hogy vészelheted át a decemberi kaotikus és izgalmas Újholdat, ami egyben az év utolsó Újholdja is

Az év utolsó Újholdja 2023. december 12-re, 13-ra esik, és a Nyilasban kel fel, új izgalmakat ígérve. Ez a keserédes holdfázis nagyszerű alkalmat kínál arra, hogy elgondolkodjunk az elmúlt 12 hónapon, és optimistán közelítsünk a jövő év felé. De mint a legtöbb dolog az életben, ez sem mindig ilyen egyszerű.

A decemberi Újhold ugyanis egybeesik a Merkúr idei utolsó retrográd időszakával (december 13-január 1.), ami visszakényszerít minket a múltba. Lehet, hogy megragadsz néhány régi fájdalmas emlékben, vagy újra találkozol egy régi partnereddel. De ne félj, a Nyilasnak megvan az adottsága, hogy teljes gőzzel haladjon előre, afelé, amit eltervezett, így ez az Újhold még mindig nagyszerű alkalom arra, hogy a pozitív energiák vonzására összpontosíts.

A Nyilas energiája lelkesedést, lehetőséget és bátorságot hoz magával a fejlődésre és az új ismeretek befogadására. Az év végéhez közeledve a kozmikus rendszer egy adag energiával lát el bennünket, hogy újult erővel induljunk tovább. Mivel a Nyilas kíváncsi energiája vezérel, ebben a holdfázisban sok mindent tanulhatunk. Őrizd meg a hidegvéredet, és kövesd az alábbi ajánlásokat és tilalmakat a decemberi Újhold idején.

Hallgass az intuíciódra

A Neptunusz, az álmok és illúziók bolygója kvadrátot alkot a Nappal és a Holddal, ami ellentétet hozhat létre egy adott helyzetről alkotott képünk és az intuíciónk által sugallt dolgok között. Ez, valamint a Merkúr retrográd mozgása próbára teszi a képességedet, hogy különbséget tudj tenni a meggondolatlan impulzus és az intuíció között.

Ez az Újhold jó alkalom arra, hogy tisztázzuk a gondolatainkat, és ráhangolódjunk az Univerzum jelzéseire.

Ne erőltesd a szerencsédet

A Jupiter a retrográd időszakának utolsó szakaszában van, ami váratlan lehetőségeket hozhat. De nem biztos, hogy jó ötlet nagyobb kockázatot vállalni, mint amekkorát eddig vállaltál, mivel a Merkúr retrográd szakasza is a küszöbön van. Ehelyett inkább várj, és gondolkodj el azon, milyen messzire jutottál eddig. Ez megtaníthatja az utolsó leckéket arra vonatkozóan, hogy kamatoztathatod az áldást és a bőséget, amikor a Merkúr visszatér a közvetlen pályájára.

Haladj lépésről lépésre

Az Újhold természetes módon a pihenés és a feltöltődés ideje, és mivel a Merkúr retrográd mozgása ebben a hónapban káoszt hoz magával, soha nem volt még jobb alkalom arra, hogy lazítsunk. Legyünk figyelmesek, tudatosak és proaktívak az utazási késésekkel, a félreértésekkel, vagy amikor új megállapodásokat körünk, esetleg várjuk meg az ünnepi periódus végét, mielőtt bármit is aláírnánk. A Jupiter jelenléte rengeteg lehetőséget teremt, de ne siettesd a dolgokat – bízz a folyamat erejében.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek