Horoszkóp2023. augusztusi horoszkóp: Szembesülünk a félelmeinkkel, de minden támogatást megkapunk, hogy megbirkózzunk...

2023. augusztusi horoszkóp: Szembesülünk a félelmeinkkel, de minden támogatást megkapunk, hogy megbirkózzunk velük!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A 2023-as év augusztusi horoszkópja a belső igazságról mesél, és szemtől szembe állít önmagunkkal, sebezhetőségeinkkel, de azokkal az erősségekkel és tehetségekkel is, amelyekkel rendelkezünk, vagy amelyeket még nem fedeztünk fel. Lelkileg és érzelmileg nagyon értékes hónap ez mindannyiunk számára.

2023. augusztusi horoszkóp: Kos

2023. augusztusa tele van kihívásokkal, ugyanakkor dinamizmussal, energiával és tettvággyal. Készen állsz új projektek felvállalására, már vannak kitűzött céljaid, amelyeket a hónap végéig szeretnél elérni, és addig nem állsz le, amíg az összes terved valóra nem válik. Lehetséges, hogy munkatársaid megpróbálnak akadályokat gördíteni eléd, hogy lelassítsák az előrehaladás ütemét, te viszont igyekezz türelemmel és kitartással felvértezni magad ahhoz, hogy sikerre vidd azt, amit elterveztél.

2023. augusztusi horoszkóp: Bika

Kényelmet szeretnél, ezért időt kell találnod arra, hogy kényeztesd magad, vigyázz magadra és jól érezd magad. Talán itt az ideje, hogy magadat helyezd az első helyre, lazíts és jobban vigyázz az egészségedre. Megtörténhet, hogy egyes Bika szülöttek túl sokat költenek személyes örömökre, ruhákra, ékszerekre stb. A másokkal fenntartott kapcsolatok is némi feszültséggel járhatnak, ezért ajánlatos körültekintően kifejezni magad, nehogy véletlenül megsérts valakit.

2023. augusztusi horoszkóp: Ikrek

2023. augusztusában nem sok újdonság jelenik meg számodra a munkáddal kapcsolatban, így aztán a megszokott tempóban haladhatsz előre. Lehet, hogy egy kis szabadság jól jönne, hogy megszabadulhass a napi stressztől és a munkáddal vagy általában a karriereddel kapcsolatos egyéb gondoktól. De van egy jó hír is számodra, mégpedig a szerelem terén. Talán érezted már, hogy szükség van némi változtatásra e síkon, de ahhoz, hogy a helyes irányba menjetek, őszintének kell lennetek önmagatokhoz és egymáshoz, el kell fogadnotok egymás hibáit, belső félelmeit, valódi szükségleteit.

2023. augusztusi horoszkóp: Rák

A nyár utolsó hónapjában sikerül jobban megismerned önmagadat, belenézni a lelked tükrébe, és felfedezni olyan tulajdonságokat, adottságokat, amiket eddig még te sem ismertél. Itt az ideje, hogy legyen bátorságod valami újat kipróbálni, ismeretlen utakon járni, hallgatni a megérzéseidre, ami a legszebb élményekhez kalauzol el majd téged. Ez egy csodálatos hónap a lelked számára, mert, ha megadod magadnak a szabadságot a felfedezésre, akkor rendkívüli pillanatokban, kinyilatkoztatásokban és sikerekben, ugyanakkor gyógyulásban, boldogságban és beteljesülésben lesz részed.

2023. augusztusi horoszkóp: Oroszlán

Az Oroszlánok számára egy sikeres augusztus ígérkezik, amikor is minden sikerülni fog, amit elhatároztatok és számos, eddig zárva lévő ajtó megnyílik előttetek. Szabad utat kaptok, hogy még feljebb kapaszkodjatok a megálmodott víziók felé, hogy elérjétek a nagy célokat, legyen szó munkáról, egészségről, karrierről, családról stb. Az Oroszlánoknak azonban ismerniük kell valódi szükségleteiket, meg kell találniuk hiteles álmaikat, hogy kapcsolódhassanak a kozmikus energiához, és megkaphassák az összes szükséges asztrális támogatást.

2023. augusztusi horoszkóp: Szűz

Az anyagiak vagy a munkával kapcsolatos dolgok ugyanabban a tempóban haladnak, mint korábban, esetleg 1-2 új projekt jelenik meg, amivel neked kell majd foglalkoznod. A zavarok azonban megjelennek a kapcsolatok, az érzelmek és a szerelem területén. Rád tör egy lelki ébredést, és most olyasmit látsz, amit talán hónapok vagy évek óta nem láthattál a kapcsolataidban. Ez egy belső őszinteség és egy tisztázás, ami miatt majd másképp viszonyulsz a hozzád közel állókhoz. Lehetséges, hogy egyes kapcsolataid átváltoznak szerelemmé, vagy fordítva, éppen barátsággá alakulnak, esetleg néhány kapcsolat újraindul, míg mások véget érnek.

2023. augusztusi horoszkóp: Mérleg

Augusztusban belekóstolhatsz abba az örömbe, amit szeretteiddel, régi barátaiddal, és olyanokkal tölthetsz, akikhez lelkileg nagyon is kötődsz. Érzelmileg nagyon értékes hónap ez. A munkahelyen a kötelezettségeid kevesebbnek tűnnek, és többé nem érzed magad túlterheltnek és fáradtnak. Kitűnő hónap lesz ez minőségileg, tele érzelmekkel és erős lelki megnyilvánulásokkal.

2023. augusztusi horoszkóp: Skorpió

A Skorpiók életében olyan fontos változások vagy hírek érkeznek, amelyek erős hatással lesznek az életükre. Általában jó hírek érkeznek számodra, de ez attól függ, hogy hogyan rezonálsz ezekre és mennyire voltál őszinte önmagadhoz az elmúlt hónapokban. Ha ugyanis eddig hazudtál magadnak, akkor most rájössz, hogy valójában becsaptad önmagadat. Előfordulhat, hogy házasságra kérnek fel, de te most döbbensz rá, hogy a kapcsolat, amelyben eddig éltél nem éppen az, amiről álmodoztál. Minél őszintébb voltál önmagadhoz, annál közelebb állónak érzed majd a változásokat.

2023. augusztusi horoszkóp: Nyilas

Számodra megadatott, hogy intenzív szerelmi életet élhess augusztusban, és úgy tűnik, sok régebbi feszültség és enyhülni látszik. Bármilyen kiszámíthatatlannak is tartottad eddig a kapcsolatod, úgy tűnik, ez kiegyensúlyozottá vált, hiszen mindketten azért küzdöttetek, hogy ez így lehessen. Anyagi téren nagyobb biztonságra vágysz, hiszen számos probléma merülhet fel e tekintetben. Ügyelj az egészségedre, ne hanyagold el a tested által küldött jeleket.

2023. augusztusi horoszkóp: Bak

2023. augusztusában szükséged lesz a nyugalomra, a kikapcsolódásra, és az őrült ritmus lazítására, amelyben az elmúlt hónapokban részed volt. Mintha menedékre vágynál az elmúlt félévben körülötted kavargó forgószél elől. Szeretnél nyugalomba merülni, meghallgatni a gondolataidat, meditálni, mintha valójában egy gyors spirituális méregtelenítési folyamatot akarnál elindítani.

2023. augusztusi horoszkóp: Vízöntő

Még ha úgy érzed is, hogy pihenned kell, egy meghitt, személyes térben, kicsit félrehúzódva a napi forgatagból, nos, akkor tudd hát, hogy augusztusban sem igazán lesz erre alkalmad. Rengeteg olyan tevékenység és felelősség vár rád, amit nem lehet halogatni, mindet meg kell oldani, annak ellenére, hogy egy nap csak 24 órából áll számodra is. Próbáld meg nagyon jól megszervezni az idődet, hogy ne érjen kudarc. Talán néhány dolgot érdemes előre megtenni, hogy később pihenhess, amikor úgy érzed, hogy már nagyon elfáradtál.

2023. augusztusi horoszkóp: Halak

2023. augusztusa első pillantásra jónak tűnik számodra. A dolgok a maguk ütemében haladnak előre, jó lehetőségek adódnak számodra, de belül úgy tűnhet, hogy egy válság küszöbén állsz. A jelen már nem elég számodra, és úgy érzed, hogy szükséged van a közeljövő biztonsági garanciáira. Mint amikor sok dolgod van, és biztos akarsz lenni abban, hogy minden sikerülni fog. Pontosan ez az oka annak, hogy azon kaphatod magad, hogy olyan projektek megoldására törekszel, amelyek még el sem kezdődtek, csak hogy megszüntesd a még fel sem merülő problémákat.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek