Lélektár2023. augusztus 8-án megnyílik az Oroszlán Kapuja - Bámulatos változásokat érhetünk el...

2023. augusztus 8-án megnyílik az Oroszlán Kapuja – Bámulatos változásokat érhetünk el az életünkben

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az Oroszlán Kapuja egy galaktikus portál megnyitását jelképezi, amely magas frekvenciájú energiát hoz a lényünkbe, lehetővé téve számunkra, hogy újjászülessünk egy új, a Földanyához kapcsolódó energiával.

Ezt a magas frekvenciájú energiát felhasználhatjuk energiaközpontjaink megnyitására, tudatossági szintünk emelésére, valamint arra, hogy fokozzuk az életünkbe és belső gyógyulási folyamatainkba való betekintés képességét.

Hogy aktiválódik az Oroszlán Kapuja

Az Oroszlán Kapuját a Szíriusz csillag aktiválja, és ez a folyamat július végétől augusztus közepéig tart.

A Szíriuszt a spirituális Napunknak tekintik. A csillag felemelkedését és visszatérését az ősi asztrológusok a mi spirituális energiánk és a bolygó spirituális energiájának újjászületéseként értelmezték. A Szíriusz megjelenése az esős évszakkal és a Nílus áradásával is egybeesett, ami még inkább alátámasztja az újjászületés gondolatát a tápláló eső révén. Egyes kultúrák a Szíriusz megjelenését az új év kezdetének jelzésére használták.

A Szíriusz az egyik legfényesebb csillag az égen, amit spirituális Napként is emlegetnek. Míg földi Napunk fizikai világunkat világítja be, addig szellemi Napunk időtlen lelkünk igazságát. Az őseink ráhangolódtak a Szíriusz ritmusára, és úgy hitték, hogy ez a csillag a mennyország kapuja és a magasabb rezgésű lények otthona. Úgy hitték, hogy a Szíriusz energiája egy rendkívül magas szintű bölcsességet hordoz, amelyet akkor használhatunk, amikor a csillag fényesen ragyog az égen.

Míg a mi Napunk felelős azért, hogy életet sugározzon fizikai testünkbe, addig a Szíriusz dolga, hogy életet vigyen a szellemi, lelki világunkba. Ezért van az, hogy az Oroszlán Kapujának megnyitása spirituális ébredéseket hozhat magával, és új szintre emelheti a tudatosságunkat.

A modern asztrológiában a Szíriuszt a szabadsággal és a fejlett technológiával hozzák összefüggésbe.

Mi a 8/8-as dátum jelentősége

A 8/8 a számmisztikában a végtelenséget és a DNS aktiválását jelképezi, lehetővé téve számunkra, hogy a Szíriusz energiáját a lényünk részévé tegyük. A sejtjeink memóriáját is felszabadíthatjuk és fokozhatjuk, lehetővé téve a hatékonyabb gyógyulást, ugyanakkor több békét és szeretet is hozhatunk ezáltal a lényünkbe.

Testünk nagyrészt vízből áll, és a vízkristályok milliói vannak bennünk. Az Oroszlán Kapu energiáját felhasználhatjuk arra, hogy ezek a bennünk lévő vízkristályok harmonikus rezgésbe kerüljenek, és szerkezetükben teljesek, sértetlenek legyenek. A 8-as szám a végtelenséget is jelképezi – a végtelen lelket, a mi a testünkben rejlik, és a végtelen utazást, amit az Univerzumban teszünk.

Miért nevezik Oroszlán Kapunak vagy Oroszlán Portálnak

A Szíriusz felemelkedése, amelyet az ősi asztrológusok a Szellem újjászületéseként ünnepeltek, történetesen éppen az Oroszlán havának közepén történik. Augusztus 8-án a Nap az Oroszlán 15 fokán halad át, ami az állatöv középpontjában van. Ez egyben a júniusi napforduló és a szeptemberi napéjegyenlőség közötti középpontot is jelenti. E középpont elérése állítólag elvékonyítja a fátylat a szellemi és a fizikai világok között.

Mire használhatjuk az Oroszlán Portál energiáját

Az Oroszlán Kapu energiája rendkívül erős, és arra használhatjuk, hogy megünnepeljük spirituális energiánk újjászületését. Ennek segítségével most visszaszerezhetjük lelkünknek azon részeit, amelyeket útközben valahogy elveszítettünk. Ugyanakkor arra is használhatjuk ezt az erőteljes portált, hogy felébresszük belső energiáinkat, és jól érezzük magunkat a bőrünkben.

Íme, néhány dolog, amit megtapasztalhatunk, amikor megnyílik az Oroszlán Kapuja

• A szív sebeinek gyógyulása: Az Oroszlán Portál aktiválja a szívcsakrát. Régi vagy akár frissebb sebek kerülhetnek felszínre, hogy begyógyítsuk azokat. Végre szabadnak érezhetjük magunkat a szívünket terhelő fájdalomtól vagy szomorúságtól.

• A harmadik szem megnyitása: Az Oroszlán Portál a harmadik szem csakrát is aktiválja. Intuitívabbnak érezhetjük magunkat, vagy valami újat tanulhatunk a megérzéseinkről. Az intuíciónk most valószínűleg erős lesz, és ha ez olyasmi, amivel többet szeretnénk foglalkozni, ez nagyszerű alkalom arra, hogy elkezdjük.

• Magasabb csakrák megnyitása: Testünkben hét fő csakra vagy energiaközpont található, emellett több száz kisebb, érzékenyebb csakránk van, amelyek aktiválhatók és felébreszthetők a portál aktiválódásakor. Ez segít nekünk abban, hogy hozzáférjünk egy újfajta bölcsességhez és magasabb spirituális tudáshoz.

• Pszichikai feltöltődés: A Szíriusz magas rezgésű energiájával, amely mutatja az utat, nagyobb valószínűséggel kapunk jeleket, amelyek álmokon, látomásokon, a szellemi vezetőinken és őrangyalainkon keresztül érkezhetnek. A meditáció és az automatikus írás nagyszerű módja annak, hogy megnyíljunk ennek az energiának és útmutatást kapjunk.

• Jelek: A régiek úgy hitték, hogy a Szíriusz angyalok és túlvilági lények otthona. Ennek a portálnak az energiája alatt nagyobb valószínűséggel kapunk üzeneteket, álmokat, jeleket és látogatásokat elhunyt szeretteinktől, valamint szellemi vezetőinktől és őrangyalainktól.

• Szabadság: A Szíriusz egyik legerősebb rezgése a szabadság energiája. Az elmélet mögötti elképzelés az, hogy földi Napunk megvilágítja a fizikai világot, ami azonban csak egy illúzió. A Szíriusz azonban a lelkünket és a spirituális testünket világítja meg, ami maga a valóság. Ennek megértésével a szabadság érzését nyerjük el.

• Béke: A Szíriusznak nagyon békés rezgései vannak, ezért a természetben töltött idő és a meditáció nagyszerű módja annak, hogy kiaknázzuk ezt a békés energiát, és felhasználjuk az elme, a test és a lélek gyógyítására és helyreállítására.

• Technológia: A Szíriusz ugyanakkor a rendkívül fejlett technológiához is kapcsolódik. Ha van egy technológiai újításunk, vagy szeretnénk elindítani egy weboldalt, blogot, alkalmazást vagy bármi mást, ami a technológiával kapcsolatos, ez egy nagyszerű alkalom arra, hogy megtegyük az első lépéseket.

• Kreativitás: Az Oroszlán Kapujának megnyílása egyben rendkívül kreatív időszak is, és tökéletes alkalom arra, hogy kipróbálj egy új kreatív projektet, vagy hogy megvalósíts egy olyan ötletet, aminek már régóta szerettél volna nekivágni.

Az Oroszlán Kapu energiája összekapcsolhat minket a kozmikus valósággal, a galaktikus frekvenciákkal, a magasabb dimenziós lényekkel és saját intuíciónkkal. Aktiválhatja a lelki sebek gyógyulását is, kiterjesztheti a spirituális bölcsességet, és segíthet, hogy ráébredjünk valódi potenciálunkra.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek