Lélektár2023-as év utolsó Újholdja: bátorságot ad az új kezdethez!

2023-as év utolsó Újholdja: bátorságot ad az új kezdethez!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az Univerzum azt tanácsolja, hogy ne kritizáljuk magunkat, hiszen mindent a legjobb tudásunk szerin tettünk. Zárjuk le ezt a fejezetet, vegyünk egy mély levegőt, és bátran induljunk el az új kezdet felé.

A december 13-i Újhold magával hozza a változás szelét, használjuk ki a kozmikus energiákat. Új kihívásokkal és jelentős változásokkal nézünk szembe, ez az erőteljes égi esemény új lehetőségeket nyit meg, és életünk egy hihetetlen fejezetébe sodor bennünket.

A Nyilas-Újhold most lehetőséget ad arra, hogy megtaláld életed puzzeljében a hiányzó darabot. Úgy érezzük, hogy itt az ideje, hogy meghódítsuk az ismeretlent, tele leszünk kalandvággyal és tettrekészséggel.

Ez az Újhold arra hív, hogy álmodjunk nagyobbat és merészebbet, mint eddig valaha. Haladjunk azon az úton, amin elindultunk, de tűzzük ki a legfontosabb célt.

Az Újhold és a Mars együttállása a cselekvés és a kezdeményezés szikráját gyújtja fel lelkünkben. A Mars, az egység és az elszántság bolygója felhatalmaz bennünket arra, hogy nagy bátorsággal és lelkesedéssel határozzuk meg szándékainkat.

Ez az összehangolás önbizalmat ad ahhoz, hogy félelem nélkül kövessük céljainkat, és a jelen pillanatot tökéletes pillanattá változtatja, hogy megtegyük az első lépéseket a folyamatosan elképzelt jövő felé.

A Nyilas tüzes energiája és a Mars magabiztossága olyan dinamikus erőt hoz létre, amely előre visz bennünket. A Neptunusz aspektusa azonban zavart és bizonytalanságot hoz az érzékenyebb lelkű emberek számára. Őrizzük meg hidegvérünket, és maradjunk azzal, amit el szeretnénk érni.

Az Univerzum azt is tanácsolja, hogy legyünk tudatában a lehetséges buktatóknak vagy illúzióknak, amelyek elhomályosíthatják ítélőképességünket, és hagyatkozzunk belső bölcsességünkre, hogy meg tudjuk különböztetni, mi a valós és mi a fantázia.

Ez egy kiváló időszak minden olyan érzelmi vagy lelki seb kezelésére, amely visszatarthat bennünket. Nézzünk szembe a múlttal és gyógyítsuk be a sebeinket, lehetővé téve, hogy erősen és bátran haladjunk előre. Tartsuk fenn az egyensúlyt a cselekvés és az önvizsgálat között, bízzunk az Univerzumban, hiszen egy szebb és teljesebb jövő felé vezet bennünket.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek