Lélektár2022 novemberének energiája a 8-as számhoz kötődik - isteni kegyelem és végtelen...

2022 novemberének energiája a 8-as számhoz kötődik – isteni kegyelem és végtelen lehetőségek a belső változásra

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Nemrég léptünk be 2022 11. hónapjába, ami numerológiai szempontból érdekes és különleges időszak. Az év utolsó előtti hónapjának nagyon erős energetikai lenyomata van, igazi energetikai csúcspont, ami előkészíti a terepet egy szelídebb és jóindulatú lezáráshoz.

Több számjegyet is megfigyelhetünk 2022 novemberében, az év 11. hónapjában, de láthatjuk, hogy az 1-es (a kezdet és a megújulás energiája) és a 2-es (a kettősség, az egyensúly, a kapcsolatok száma) dominálnak, amelyek együtt 3-at adnak, ami az isteni tökéletesség számaként rendkívül erőteljes.

Ugyanakkor 2022 novemberének teljes energiaértékét is kiszámolhatjuk a következőképpen: (1+1) + (2+0+2+2) = 2+6 = 8, vagyis november meghatározó energiája a 8-as számhoz kötődik. Vannak azonban numerológusok, akik saját energetikai identitást rendelnek ehhez a hónaphoz, és ezt a 11-es mesterszámhoz társítják, amit nem csökkentenek tovább számjegyekre, mert önmagában is rendkívüli jelentősége van.

Csökkentetlenül és mesterszám formájában a 11-es szám 2022-ben inspirál bennünket a magasabb spirituális értékek elérésére, a belülről jövő egyensúlyra, előtérbe helyezi az integritás és a vezetés témáit, az olyan vezetését, ami inkább inspirál, nem egyszerűen csak erővel irányít.

A 11-es szám energiája segít abban, hogy kilépjünk a komfortzónánkból és a korlátaink közül, továbblépjünk, új és jobb döntéseket hozzunk, tisztábban lássunk, vagy intenzívebben, aktívabban és kreatívabban elkötelezzük magunkat a jelenlegi életünkben.

A 8-as a végtelenség, az egyetemes egyensúly és az isteni igazságosság szimbóluma, de az emberé is (az emberé, aki az istenség felé törekszik), és az erő valamint az energia folytonos áramlását jelenti. Anyagi szinten a 8-ast gyakran a sikerrel és az elismeréssel, a pénzzel, a jutalmakkal vagy a jólét és anyagi bőség gondolatával is összefüggésbe hozzák, így lehetséges, hogy ezek az elkövetkező időszakban az isteni kegyelem folytán jelen lesznek az életünkben, anélkül, hogy különösebb erőfeszítést kellene tennünk ezért.

Ami a negatív aspektusokat illeti, ha a 8-as energiája túlsúlyban van, az a világi örömök túlkapásához, különféle függőségek kialakulásához vezethet, vagy ahhoz, hogy képtelenek vagyunk elszakadni a múlttól, ezért figyeljünk arra, hogy ne engedjünk a múlt szellemeinek és árnyainak ebben a hónapban. A 8-as negatív aspektusához ugyanakkor az irányítás eszméjének torzulása és a hatalomvágy is hozzátartozik, ami kapzsisághoz, irigységhez és ártalmas ragaszkodáshoz vezethet, és megtörténhet, hogy megragadunk néhány elavult vagy rossz szokás mellett, csak azért, hogy ne kelljen lemondanunk a kényelemről vagy egy hatalmi pozícióról.

Hasznosítsuk mindazt a jót, amit a 8-as energiája kínálhat, és ne feledjük, hogy spirituális értelemben a 8-as két körből vagy gyűrűből tevődik össze, amelyek átfedik vagy metszik egymást. Ezért mindabban, amihez csak hozzáér a 8-as energiája, benne van a fejlődés, a megduplázódás lehetősége, és mindennel vagy mindenkivel különleges köteléket alakíthatunk ki, amivel, vagy akivel csak kapcsolatba kerülünk.

A 8-as lehetőséget adhat az új kezdetekre vagy az élet újrakezdésére, megadhatja a megfelelő összefüggéseket vagy lehetőségeket ahhoz, hogy átgondoljuk az életünket vagy egy bizonyos pozíciónkat egy számunkra fontos dologgal kapcsolatban, és kedvez a változásoknak, amennyiben azok összhangban vannak a szellemünkkel. A 8-as ugyanis hihetetlen belső erőt, türelmet és kitartást, lelkesedést hozhat az átalakuláshoz és új utak kiválasztásához, amelyek jobban szolgálják az életcélunkat.

Vannak olyan helyzetek vagy aspektusok az életünkben, amikor elkerüljük a dolgok kimondását vagy a helyzet fájdalmas igazságának elismerését, mert félünk a szenvedéstől és a következményektől? Valóban benne vagyunk egy adott helyzetben, vagy egyszerűen csak olyannak akarunk látszani, amilyennek mások látnak? Ragaszkodunk a múltbeli érzéseinkhez, és soha nem akarjuk elengedni azokat, mert félünk, hogy nem élhetjük át újra ugyanazt?

2022 novembere arra kényszerít bennünket, hogy őszintén válaszoljunk ezekre a kérdésekre, még akkor is, ha egy pillanatra ki kell engednünk a démonainkat a rejtekhelyükről, hogy megtisztuljunk, megbocsássunk, hogy gyógyulni és felejteni tudjunk. Fontos tudnunk, hogy a múltunktól függetlenül itt és most hatalmunkban áll változtatni, más utakat, más szövetségeket vagy más kapcsolatokat választani.

2022 novembere az önmegvalósításról (annak lehetőségeiről és korlátairól) is szól az isteni gondviselés és szeretet irányítása mellett. Visszavehetjük azt, ami megillet bennünket: a boldogsághoz való jogot.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek