Lélektár2022.12.12: az év egyik legjelentősebb napja - 12.12-es portál jelentősége

2022.12.12: az év egyik legjelentősebb napja – 12.12-es portál jelentősége

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Azok, akik hisznek a számmisztikában, pontosan tudják, milyen fontos nap december 12-e. A 12-es eleve nagyon erős szám a numerológiában, ami az egészet, a teljességet képviseli. 12 hónapja van az évnek, és 12 csillagjegyről beszélünk. Most egy 12-es ciklus végéhez érünk, és elkezdjük a következőt. Az év 12. hónapjának 12. napján pedig még erősebben érződik ennek a különleges számnak az energiája.

A 12.12-es portál a numerológiában

A 12.12-es portál megnyitja előttünk a teljes tudatosság állapotát. Rendkívül erős rezgéssel rendelkezik, ami arra késztet bennünket, hogy fejlődjünk. Ez a dátum az erőteljes 1-es szám, a függetlenség és az egyéniség számának, valamint a 2-es számnak a kombinációja, amely a partnerség, a kapcsolatok és az egység iránti vágyat szimbolizálja. Míg az 1-es önmagunk megértését és függetlenségét segíti elő, a 2-es arra az igényünkre világít rá, hogy más emberekkel vegyük körül magunkat. A 12.12 a jin és jang, a férfi és női energiák harmóniáját jelenti.

A numerológiában a 12.12 a változás energiáját kínálja, különösen a kapcsolatokban. Még a legmakacsabbak is a hatása alá kerülnek ennek a hihetetlenül erőteljes átalakító energiának.

Ez a portál megnyitja az utat a spirituális ébredés felé, amire a lelkünknek hatalmas szüksége van. Segít felkészülni a következő évre, és magunk mögött hagyni az elmúlt időszakot, amit most le kell zárnunk. Ugyanakkor ilyenkor sokkal erősebben kapcsolódhatunk az isteni energiákhoz is.

2022.12.12 az asztrológiában

A Nyilasban lévő Nap lehetőséget ad a szélesebb perspektívára, arra, hogy mindent több nézőpontból figyelhessünk meg. Az előrelátás és a teljes kép átlátásának képessége miatt a dolgok általában jól alakulnak ebben az időszakban. Ha mindig tág, elvont fogalmakban gondolkodunk, nehezen tudunk a részletekre összpontosítani.

A Hold az Oroszlánban van, ami önbizalmat és vezetés iránti vágyat biztosít. Magabiztos, vidám és optimista vagy, így az életszemléleted is pozitív. Az Oroszlánban általában gondtalanok vagyunk, és arra koncentrálunk, hogy örömet szerezzünk magunknak. Önellátó és autonóm személyként most mély érzelmi kötődéssel kezdesz bele minden tevékenységbe. Ez a Hold az Oroszlánban minden bizonnyal kiemeli a személyiséget, és hajlamossá tesz arra, hogy a nyilvánosság előtt is megmutasd magadat.

A Merkúr a Bakban van, és segít, hogy tisztán gondolkodjunk, még ha néha egy kissé mereven is, de mindig óvatosan és találékonyan. A gondolkodásod módszeres és körültekintő. Tudod, hogyan kell a dolgokat lépésről lépésre megtenni, minden egyes cselekedetet az előző gondolatra építve. A beszéded is szervezett és logikus, ami azt sugallja, hogy mindent alaposan átgondolsz, mielőtt kimondod.

A 12.12 ismétlődése annak a jele, hogy jó dolgok fognak történni. A 12-es szám azt sugallja, hogy bízhatsz magadban, de figyelned kell a saját gondolataidra, mert azok nagyon erőteljesek. Ez az ismétlődés egy üzenet, hogy mindaz, amit elképzeltünk, valóra válhat, csak összpontosítanunk kell arra, amire igazán vágyunk.

Szeretet és elfogadás

Legyen szó akár egy párkapcsolatról, kollégákkal, barátokkal, beosztottakkal, főnökökkel vagy üzleti partnerekkel való kapcsolatról, a 12.12 kombináció új kezdetet jelent.

A 12.12-es portál nem csak arra ösztönöz bennünket, hogy önmagunkkal legyünk dinamikusabbak és elfogadóbbak, hanem másokkal szemben is. A 12.12 emlékeztet bennünket az egészséges kapcsolatok fontosságára, de a mások elfogadásának és támogatásának fontosságára is.

A 12.12 egyesíti a függetlenséget és az egyéniséget, valamint a kollektivitást. Szükségünk van egymásra az átalakuláshoz, fejlődéshez, önmagunk felfedezéséhez. Szükségünk van egymásra, hogy egészséges határokat állítsunk fel, miközben folyamatosan fejlődünk, és kiszélesítjük a látóterünket. Ha most elindulsz egy úton, semmi sem állíthat meg. Maradj realista, koncentrálj, és légy nyitott a lehetőségekre. Ne hagyd, hogy más gondolatok visszatartsanak.

A 12.12-es dátum rezgései

A következő három módszerrel hatékonyan felhasználhatod ennek a különleges számnak az erőteljes energetikai rezgéseit.

Tudatosság

Kérdezd meg magadtól, hogy tudnád a saját javadra fordítani ezt a napot. Kérdezd meg magadtól, melyek a legfontosabb kapcsolatok a számodra, és légy nyitott minden válaszra.

Cselekvés

Az 1-es szám nem nyugodt szemlélődést jelent, hanem éppen ellenkezőleg, aktív cselekvést. Ne gondolkodj túl sokat. Hagyj fel az állandó elemzéssel, és egyszerűen tedd meg, amit szeretnél.

Cselekedj tiszta szívből

A 2-es a szeretet, a diplomácia és a heves érzelmek száma. Éppen ezért fennállhat a veszélye annak, hogy elveszíted önmagadat, miközben megpróbálsz másoknak segíteni. De nem kell feltétlenül idáig jutnod. Csak szeretettel és együttérzéssel kell cselekedned, másokkal és önmagaddal szemben egyaránt.

Figyelj oda az álmaidra

Ezen a napon tanácsos több időt tölteni meditációval, naplóírással, olyan tevékenységekkel, amiket önmagadért, a lelki békédért teszel. Vizualizáld magad körül az energiamezőt, és próbáld meg kibővíteni azt.

Ezen a napon az álmaidra is érdemes nagyobb figyelmet fordítanod, mert azok akár a jövőt is előre jelezhetik, és a lelked mélyéről közvetíthetnek üzeneteket. Mondj el egy imát, vagy tűzz ki egy szándékot ma este lefekvés előtt. A 12.12-es portál hatalmas energiát szabadít fel, ami hasznodra válhat.

Hogy használhatod fel a 12.12-es portál energiáját?

Használd ki 2022. december 12-ének számmisztikai és asztrológiai energiáját, hogy átértékelhesd mindazokat a küzdelmeket és tapasztalatokat, amiket az elmúlt évben átéltél, és ezáltal fejlődhess. Az elmúlt hónapok zűrzavarral, bizonytalansággal teltek, de most végre megszabadulhatsz mindettől a lelki tehertől, és újult erővel indulhatsz útnak a következő évben.

Ugyanakkor kipróbálhatsz egy év végi rituálét is, ami lehetővé teszi a múlt tisztázását és a jövő kapujának megnyitását. Próbáld ki az alábbi meditációt, amit a legerőteljesebb hatás érdekében érdemes pontban 12:12-kor elkezdened.

A 12.12-es meditáció

• Feküdj hanyatt a padlón, vagy ülj le lótusz pozícióban.
• Hunyd be a szemedet, és vegyél 12 mély lélegzetet, hogy elcsendesítsd az elmédet.
• Képzeld el, hogy a tested felső részét (térdtől felfelé) egy fénypiramis veszi körül.
• A piramis teteje a Mennyországgal áll összeköttetésben.
• Ezután képzelj el egy második piramist, ami a tested alsó részét veszi körül (térdtől lefelé). Ez a piramis az Anyatermészettel köt össze.
• Miután sikerült vizualizálni a két piramist, maradj a belsejükben, és vegyél 12 mély lélegzetet.
• Ha készen állsz, képzeld el, hogy a felső piramis az óramutató járásával megegyezően, míg az alsó piramis az óramutató járásával ellentétes irányban forog.
• Őrizd meg ezt a képet az elmédben, és figyeld meg, milyen érzéseket vált ki ez a testedből. Maradj a piramisok belsejében, és vegyél 21 mély lélegzetet, vagy annyit, amennyit szükségesnek érzel.
• Amikor készen állsz arra, hogy befejezd a meditációt, állítsd meg a piramisok forgását, és engedd, hogy a tested magába szívja a teljes fényüket.
• Vegyél 12 mély lélegzetet, és kezdd el finoman mozgatni az ujjaidat és a lábujjaidat.
• Amikor készen vagy, állj fel, és rázd meg magadat. Igyál egy pohár vizet, hogy megtisztítsd és egyensúlyba hozd a testedet.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek