A 2020-as Mérleg időszak szeptember 22-én, az őszi nap-éj egyenlőség napján kezdődött el. Egy napja már hivatalosan is ősz van, készülj fel az átmenetre és a változásokra!

A legfontosabb feladatod ebben az időszakban a mentális blokkoktól való felszabadulás, és az új ötletek szabad kibontakoztatása lesz. Mielőtt nagy változtatásokat hajtanál végre, hallgass a megérzéseidre!

A Mérleg és az isteni kapcsolatok

Themis, az igazságosság görög istennője gyakran társul a Mérleghez, szimbóluma egy mérlegpár. A mindennapi igazságosság és egyenlőség keresése mellett a Mérleg az isteni törvényt is képviseli. Arra emlékeztet, hogy légy hű a saját meggyőződéseidhez, kövesd a belső igazságod. A Mérleg hatással van arra, hogy könnyen csatlakozni tudj a belső istenségedhez.

Az egyiptomi asztrológiában Ma’at istennő a Mérleghez kapcsolódik. Ma’at tollat visel a koronáján, amely az életminőség meghatározásának mércéjeként szolgál. Amikor egy személy meghal, a szívét ehhez a tollhoz hasonlítják, ami jelzi a megélt élet hitelességét. Akik tiszta életet éltek, azoknak a szíve egyensúlyban tartotta a tollat. Ez nem arról szól, hogy hány szabályt tartasz be a Földön, vagy mennyire feleltél meg a társadalmi elvárásoknak. Hanem, hogy mennyire követed az életed valódi célját, és hogy teljes mértékben élsz-e.

Mindannyian arra törekszünk, hogy társadalmunk vezetői legyünk, ahol felelősségteljesen cselekszünk és megpróbálunk harmóniát teremteni. De cselekedeteinket igazítanunk kell a legfölsőbb igazsághoz.

Hozd ki a legtöbbet ebből az időszakból!

A Mérleg-energia éppúgy jelképezi az együttérzést és a megbocsátást, mint az egyensúlyt. Ne ítélkezz, ne kritizálj, de ne is élj állandó megfelelési kényszerben. Hallgass a szívedre, a megérzéseidre, járd a saját utadat, akkor leszel csak boldog!

Lépj kapcsolatba a valódi éneddel, ne hasonlítgasd magad másokkal, és tarts tiszteletben az Univerzum akaratát!

A Mérleg legfontosabb időszakai:

Szeptember 22 .: őszi nap-éj egyenlőség

A Mérleg időszak kezdete, amikor a nap és az éjszaka egyensúlyba kerülnek. A külvilág egyensúlya arra ösztönöz, hogy keresd a belső egyensúlyt.

Szeptember 28 .: közvetlen Szaturnusz állomások

Hosszú retrográd fázis után a Szaturnusz előrehaladó mozgásba kezd. A 2017 decemberében kezdődött karmai ciklus véget ér.

Október 1.: Telihold Kos csillagjegyben

A hónap első Teliholdja aktiválja a Marsot, és igen erős energiákat szabadít fel.

Október 4.: a Plútó közvetlen hatása

A Plútó közvetlen irányításával további változások várnak ránk az előttünk álló hónapokban.

Október 13.: a Mars retrográd mozgásba kerül

A 2020-as Mérleg időszak legnagyobb eseménye, hogy a retrográd mozgásban lévő Mars visszalépése káoszt és lelassulást idéz elő. Önmagadban keresd a választ és a világosságot.

Október 16 .: Szuper Újhold a Mérleg jegyében

A hónap közepén felemelkedő Szuper Újhold magas frekvenciájú energiákat mozgat meg.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.