Lélektár2020. július 2. - Ez a mai nap vibrációja

2020. július 2. – Ez a mai nap vibrációja

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Gyakorlatiasak és összeszedettek leszünk ma, de életünkből hiányozni fog a rugalmasság és a humor. Keményen fogunk dolgozni és látni szeretnénk a munkánk gyümölcsét.

A 2020. július 2-i nap vibrációja nem más, mint a 4-es.

Ma szükségünk lesz arra, hogy meggyőződjünk és érezzük, hogy meg lehet bízni a körülöttünk lévőkben, hogy az alapok szolidan állnak és, hogy a munkánk nem hasztalan.

Képesek leszünk elviselni bármilyen kudarcot a kívánt eredmény elérésében. Megmutatkozik érettségünk, képesek leszünk felelős döntéseket hozni, amiket követni is tudunk. Határozottak leszünk, eltántoríthatatlanok a döntéseinkben.

Ma nem fogunk kockáztatni. Inkább a biztonságot részesítjük előnyben. Fegyelmezettek és szervezettek leszünk. Kemények leszünk másokkal és magunkkal szemben. Nem fogadjuk el a bocsánatkéréseket, nem fogjuk tolerálni a lustaságot és a felszínességet. Ez a nap tökéletes lesz az intenzív munkára, a tanulásra és az ismeretek elmélyítésére.

Ez a nap tökéletes lesz a lakás-, föld vagy autóvásárlásra. Ez a nap sikerekkel teli nap lesz, amikor a siker azonnal jelentkezik. Szükségünk van azonban türelemre, kitartásra, alaposságra. A mai nap nincs helye a romantikának.

Ne várj ölelésekre és szenvedélyes simogatásokra. Ezt holnap fogod megkapni.

Munkahelyen előreléptetésre is számíthatsz. A ma befektetett munka meghozza a gyümölcsét a következő hónapokban. Bármennyire is fáradt legyél, ma lesz bőven tennivalód. A mai nap egy olyan nap lesz, amikor nem lesz időd pihenni.

Azok, akik ma összeházasodnak egy 4-es pecséttel fognak házasságba lépni.

Házasságuk stabil lesz, sokat fognak dolgozni, támogatni fogják egymást mindenben, mindent megtesznek azért, hogy komfortosan éljenek, jól érezzék magukat. Ez egy megfelelő házasság lesz, melegség nélkül, de nagyon sok fizikai kényelemmel.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek