Váratlan érzelmek, hangulatok és érzések borítják el a lelkünket. Itt az ideje, hogy megtanuljuk kezelni őket, ha jobban akarjuk kezdeni a 2021-et.

2020 utolsó Teliholdja nagyon sok érzelmet hoz felszínre, a csillagok érdekes meglepetéseket tartogatnak. A Telihold nagy hatással van arra, hogy hogyan érezzük magunkat, és miként döntünk, cselekszünk.

Ez egy nagyszerű alkalom arra, hogy figyelmünket egy kicsit a múltra fordítsuk, és számvetést készítsünk mindazokról a dolgokról, amelyeket eddig átéltünk. Érzelmeink átgondolása segíthet abban, hogy lelkünkben helyet teremtsünk az új év megfelelő fogadására.

Az Univerzum tanácsa erre az időszakra: ne felejtsük el szeretni önmagunkat.

Ezt már olvastad? Ezeket a meglepetéseket tartogatja számodra 2021 születési hónapod függvényében

Lépjünk kapcsolatba olyan emberekkel, akik tudják, hogy kik vagyunk valójában, meghallgatnak és megértenek minket. Fektessünk minél nagyobb hangsúlyt önmagunk kényeztetésére és a kényelmünk megteremtésére. Annak érdekében, hogy nyugodtan tudjunk reagálni az érzelmi áradatra, fontos, hogy biztonságban érezzük magunkat.

A Telihold előhozza és felerősíti azokat az érzéseket, amelyeket megpróbáltunk eddig elrejteni.

Nézzük, hogy a december 30-i telihold a Rák jegyében hogyan hat ránk:

A Telihold intenzív energiája alvási problémákat okozhat, de az is megtörténhet, hogy rémálmokkal fogunk küzdeni. A Hold az az égitest, amely érzéseinket, érzelmeinket és sérülékenységünket irányítja, most a szokásosnál sokkal intenzívebben borítanak el az érzelmeink.

Ezt már olvastad? A 2021-es év 5-ös energiai rezgése: készülj fel a legváratlanabb eseményekre

Ez az időszak sok ember számára egy nehéz periódus lehet, főleg ha a sebezhetőségekről van szó. Az Univerzum azt tanácsolja, hogy meg kell próbálnunk nem eltévedni az érzelmek óceánjában. Most egy kicsit jobban megérthetjük az eddig történteket, elfogadjuk a hibákat, levonjuk a tanulságokat, és felemelt fejjel megyünk tovább az új kezdet felé.

Meg kell tanulnunk kezelni az érzéseinket, ha azt szeretnénk, hogy kiegyensúlyozottabb legyen a 2021-es évünk.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.