Kuriózum2020: az év, amikor már nem látható tisztán a jövő

2020: az év, amikor már nem látható tisztán a jövő

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Példátlan küszöbön állunk az emberiség történelmében, ami semmi olyasmire nem emlékeztet, amit korábban láttunk, hallottunk, vagy ami a múltban már megtörtént volna a bolygón. Lépésről lépésre képezzük magunkat új emberiséggé, új emberi lényekként ezen az új Földön, új tudatossággal.

Készen állunk rá. Mi magunk kértük ezt. És igen, vártunk erre a pillanatra.

Igazi nagytakarítás ez, a Föld alapos megtisztítása azoktól az energiáktól és viselkedésektől, amik már nem válnak a hasznára, sőt, amelyek romboltak, pusztítottak. Ahelyett, hogy elpusztulnánk a bolygóval együtt, most itt a lehetőség, hogy újjászülessünk vele. És ezúttal hagyjunk teret egymásnak az átalakulásra, regenerálódásra, gyógyulásra, teremtésre.

Fontos, hogy magasabb szinten megértsük a dolgokat, és szélesebb perspektívánk legyen 2020-ban, hogy egyensúlyban tudjunk maradni, és hogy mindazzal, amik vagyunk, hozzájárulhassunk a magunk, mások és a bolygó fejlődéséhez egyaránt.

Ha félelemben élünk, az csak a puszta túlélést teszi lehetővé, a régi berögzült programok továbbvitelét. Újjáteremtjük ezeket, ahelyett, hogy hagynánk, hogy új lehetőségek jelenjenek meg az életünkben. Ezek a régi dolgok már nem lehetségesek. Vissza már nem léphetünk, akkor sem, ha akarunk. És talán éppen ezért ennyire kényelmetlen ez a helyzet – elvesztettük a régi receptet, a dolgok már nem úgy működnek, ahogy megszoktuk őket.

Az érzés, amit most a leggyakrabban tapasztalunk, és ami gyakran a félelem kialakulásának oka, az a kényelmetlenség érzése és a linearitás hiánya. Már nem látunk magunk előtt egy kiszámítható jövőt. És ez azok számára, akik nem tudják, miről van szó, ijesztő lehet.

Elérkeztünk ahhoz a pillanathoz, amikor egy több fázisból álló ciklus lezárul, egy út kezdetén állunk, és ezért érezhetjük úgy – egyesek már évek, mások hónapok óta – hogy lezárulnak bizonyos fejezetek, szakaszok, és olyan programok és felhalmozott érzelmek szabadulnak fel, amelyek már régen elterjedtek a kollektív öntudatban.

Tehát ez az év, és az ezután következők is, a megújulásról szól, de ez most nem csupán egyéni megújulás, hanem tömeges, kollektív átalakulás is.

A jelenlegi bolygóállások felszólítanak bennünket, hogy ébredjünk fel, legyen bizalmunk, és menjünk tovább! A természet vezet bennünket, ösztönöz bennünket, hogy megváltoztassuk a perspektívánkat és az értékeinket. Egyszerűen megújítjuk a DNS-ünket, hogy lehetővé tegyük a tudatosság fokozását a bolygón.

Igen, ijesztőnek tűnhet mindaz, ami most történik, de meg kell értenünk, hogy néhány lélek úgy döntött, hogy távozik, és ezáltal hozzájárul az energia-egyensúly helyreállításához.

Ami a lélek szintjét illeti, soha nem lehetünk áldozatok, mert pontosan tudjuk mit, és mikor válasszunk. Az a tény, hogy elfelejtettük, hogy itt, a Földön, mély álomba süllyedtünk, és abba az illúzióba, hogy a saját szemünkkel láthatjuk a valóságot, amelyet az elménk, vagy az érzelmeink szűrőjén át érzékelünk (ezek a szűrők mind korlátozottak), még nem jelenti azt, hogy a léleknek ne lenne választása, vagy valaki más döntene helyette, amikor távozik innen.

Ez egyfajta kiválasztás és válogatás, ami az energia és az öntudatosság, a lelkiismeret alapján megy végbe. Nem arra a tényre utalok, hogy a Földön túl sok ember él, és az erőforrások nem elegendőek. Továbbra is az energia síkján maradok, és azt mondom, újrakalibrálásra van szükségünk, nekünk és a Földnek egyaránt, ahhoz, hogy beléphessünk az elkövetkező korszakba, amelyről az asztrológiában –és nem csak – már annyi szó esett, és amely a fény, az együttműködés és a teremtés, alkotás korszaka lesz.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek