Az október 13-i Telihold már hetekkel ezelőtt éreztette hatását, a mai nap az év legnehezebb napja.

Hetekkel, akár hónapokkal ezelőtt érezhetted már az október 13-i telihold hatását, ami akarva, akaratlanul hatással lehet az életedre, nem lehet kikerülni, a változásra, a változtatásra sarkall. Ha kész vagy meglépni a változást, és elfogadni, hogy hátra kell hagynod a múltat, csodálatos hatással lesz rád.

Évek óta egy új világ van kialakulóban, az Univerzum energiái, és a most tetőző Telihold is arra sarkall, hogy megold, elfogadd és elengedd azokat a dolgokat, amelyekkel még nem néztél szembe, nem birkóztál meg, menekülni akartál előlük.

A változás nem egy könnyű dolog, de ahhoz, hogy új életet kezdj, képes legyél kilépni a szenvedésből előbb rendet kell teremtened magadban, ez pedig azt jelenti, hogy le kell ásnod a lelked bugyraiba, mocsarába, ahol bizony olyan dolgokkal szembesülhetsz, ami nem fog tetszeni.

A mostani Telihold zavaros, feldúlt lelkiállapotot hozhat magával. Olyan érzelmek kerülhetnek felszínre, amiket évekig próbáltunk elrejteni magunkban, nem akartuk, hogy felszínre kerüljenek. De most itt az ideje szembenézni velük, és végre lerakni, megoldani őket. Ideje megtanulni a leckét és továbblépni az életben.

Az egyik legfontosabb dolog, amit most meg kell tanulnunk, az az elengedés, és talán ez megy a legnehezebben a legtöbb embernek. Görcsösen ragaszkodunk régi szokásainkhoz, sérelmeinkhez, emberekhez. A Telihold most abban segít, hogy elengedd a benned lévő haragot, dühöt, a felgyülemlett sérelmeket.

Engedd el azokat a sérelmeket, amelyek évek óta ott vannak benned, és bár úgy gondolod nem hatnak ki rád, minduntalan befolyással vannak életedre, jövődre. Ismerek olyan embert, aki 40 éves sérelmeket hordoz magában, és még a mai napig sem képes lerakni őket, bár tagadja, hogy benne bármilyen megbántottság lenne. Ez pedig hatással van jelenlegi életére, egészségi állapotára is.

Engedd el a viszonzatlan szerelmeket, barátságokat. Néha görcsösen kapaszkodunk olyan emberekbe, akik vagy nem érdemlik meg, vagy nem képesek viszonozni irányunkban azokat az érzelmeket, amelyeket mi táplálunk feléjük. Tudatosítsd, hogy a boldogságot nem egy emberen múlik, dönts úgy, hogy mától tiszteled magad és elengeded az olyan szerelmet, amely viszonzatlan.

Szabadulj meg a rossz szokásaidtól. Ha úgy is gondolod, hogy lehetetlen, tudatosítással, figyelemmel képes leszel változtatni ezeket. Ha eddig nem működtek és nem tettek pozitívan hozzá az életedhez, miből gondolod, hogy ezután fognak? Merj kilépni a komfortzónádból, hiszen a változás félelemmel is társulhat, az ismeretlentől való félelemmel.

De hidd el, hogyha mersz kilépni az ördögi körből, a körön kívül egy új, csodálatos világ vár rád, ahol nincs helye sérelemnek, szenvedésnek és feszültségnek, fájdalomnak.

Hozd meg végre a döntést, és az életed gyökeresen megváltozhat!

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.