Lélektár2019. május 20-27: változás és tolerancia a kulcsszavak erre a hétre!

2019. május 20-27: változás és tolerancia a kulcsszavak erre a hétre!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Néhány évvel ezelőtt elkezdtem figyelni az angyalok üzenetére, hagytam, hogy ők vezessék az életem, hozzájuk fordultam segítségért. Az eredmény csodálatos, hiszen azóta az egész életem megváltozott.

Most megosztom veletek is, hogy mit üzennek erre a hétre az angyalok.

Változásra kell számítani, de ne próbálj ellenállni, hiszen aminek meg kell történnie, úgyis megtörténik. Élvezd az új lehetőségeket! Általában senki sem szívesen lép ki a komfortzónájából, inkább a jól megszokott rosszban szenvedünk.

Azonban a változás mindig jó, csak félelmetes, mert szokatlan és idegen. Élvezd teljes szépségében az életet, öleld magadhoz a változást, ne rettegj, inkább örülj, hogy új tapasztalatokkal gazdagodik az életed. A hét első felében egy olyan drasztikus változás lesz az életedben, amelynek hatása a későbbiekben is érezhető lesz.

A hét második felében a kulcsszó viszont a tolerancia lesz. Légy toleráns önmagaddal és másokkal is, fogadd el az embereket, a helyzeteket és körülményeket is. Ne csak a szépet, a tökéletest hajszold a világban, vedd észre, hogy minden emberi hiba mögött egy olyan seb rejtőzik, amelynek gyógyításának talán részese lehetsz.

Egy apró gesztus, néhány pár jó szó, egy mosoly, egy ölelés, és máris kerekebb lesz a világ. Ne ítélkezz elhamarkodottan, ne címkézz, – és kritizálj. A toleranciát hétvégén egy zsúfolt bevásárlóközpontban tudod leginkább gyakorolni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek