Különleges nap ez a mai, ugyanis november 18-án van az év utolsó tízmilliószoros napja. Teremts ma bölcsen, okosan!

2019. november 18-án van az év utolsó tízmilliószoros napja, amely a buddhizmus filozófiából ered. Minden évben négy tízmilliószoros napot tartunk számon. Ezen a napon minden, amire gondolsz többszörös energiát kap, ezzel pedig nagy hatással van a jövődre.

A buddhisták szerint erről szól a 4 tízmilliószoros nap:

  • az első Tízmilliószoros napon Buddha csodatevéseit ünneplik;
  • második Tízmilliószoros nap Buddha születésnapja, ami egyben a megvilágosodás napja is;
  • harmadik Tízmilliószoros nap arról híres, hogy ekkor tért vissza Buddha a tanításhoz, és ekkor lettek beavatva az őt követők a Négy Nemes Igazságot magában foglaló tanokba;
  • negyedik Tízmilliószoros nap, ami ma van, azért a legkülönlegesebb, mert a legenda úgy tartja, hogy ekkor látogatott Buddha az istenek birodalmába.

Ezen a napon tegyünk meg mindent, hogy életünket belengje a pozitív energia, a hála, az együttérzés. Hagyjuk, hogy a fény és a szeretet átjárja testünket-lelkünket, minden rezdülésünkben éljük meg a pozitív energiák áramlását.

Ezen a napon minden, amire gondolunk, minden, amit érzünk tízmilliószoros erővel hat ránk, legyen az negatív, vagy pozitív. Tehát az energiák negatív irányba is működnek, éppen ezért nagyon fontos, hogy tudatosan használjuk ki a mai nap csodálatos energiáit.

Ha teheted vonulj ma el, légy csendben és elevenítsd fel azokat a dolgokat, amikre vágysz jelenlegi életedben. Érezd át minden rezdülésedben a vágyat, ne csak gondolatban legyen meg, hanem érezd is át, vibráljon minden porcikádban.

Ma tegyél meg mindent azért, hogy a jövőd pozitív rezgés lengje be.

1. Adj hálát az életedért, és mindenért, amid van

2. Fogadd el a benned lévő negatív érzéseket, ne harcolj ellenük. Azzal, hogy elfogadod őket és tudatosítod, hogy a ezek az érzések is a részedet képezik, megszűnik a nyomás és képes leszel pozitív irányba terelni a dolgokat.

3. Gondold át a vágyaidat, és mindazokat a dolgokat, amit teremteni szeretnél az életedben. De ezek ne legyenek felületes dolgok, vizsgáld meg, hogy az Egod vagy a lelked szeretné mindazokat a dolgokat, amikre vágysz? Amikor ezeket tudatosítottad kérd az Univerzumot, hogy megvalósuljanak az életedben.

4. Hajts fejet az Univerzum akarata előtt, engedd, hogy minden úgy alakuljon, ahogy számodra a legjobb. Csak a cél legyen előtted, a többit hagyd az Univerzumra. Természetesen a vágyak után a tettek következnek, ahhoz, hogy valami materializálódjon az életedben tettekre is szükség van.

Ne felejtsd el, hogy minden, amit magadnak kívánsz hat rád, de az is, amit másoknak kívánsz. Legyenek szép és szeretetteljes gondolataid mások felé, mert ez rád is visszahat.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.