Lélektár2018 május asztrológiai előrejelzése: Minden téren nagy változások jönnek!

2018 május asztrológiai előrejelzése: Minden téren nagy változások jönnek!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A május hónapjának asztrális légköre nagyon fontosnak és érdekesnek ígérkezik! Változások következnek be úgy a bolygók állásában, mint az állatövi jegyekben, melyek nagy hatást gyakorolnak az érzelmekre és az eseményekre. Hosszú idő után a Tűz lankadni látszik, mivel a Kos csillagjegyét elhagyják a bolygók és az Oroszlán meg a Nyilas csak nagyon diszkréten érezteti a hatását.

2018 május asztrológiai előrejelzése: Minden téren nagy változások jönnek!

Nagy hangsúlyt kap ugyanakkor a Föld, ez azonban csak akkor jelent meglepetést számunkra, ha a múltban hajlamosak voltunk bizonyos eseményeket figyelmen kívül hagyni. A csillagjegyek közül, a Bika és a Bak jegyeket látogatják a bolygók, és ezek kihangsúlyozzák a kitartó munkát, az anyagi javak gyarapodását, mintegy súlyosbítva a birtoklást és a gondolkodás merevségét, és végül, de nem utolsósorban a társadalmi élet átszervezésének sürgető szükségességét.

Május 21-ig, lassulás jellemzi majd tevékenységünket, mivel a Nap, a Bika jegyében lesz. Lazulás iránti hajlamunk, valamint érzékszerveink munkába állítása jellemzi majd ezt az időszakot, mely néha ártalmas is lehet számunkra.

A május 14-16-a közötti intervallum azonban megzavarja a Bika csendes és enyhe járását a Merkúr, majd az Uránusz belépése által, mely párhuzamos lesz az új Hold fázisával. Május egyik legfontosabb asztrális eseménye, az Uránusz bejutása a Bika jegyébe. Mivel ezen bolygó mozgása nagyon lassú, 84 év alatt halad át az egész csillagjegyen, így értelemszerűen 84 év múlva kerül majd ugyanide. Utoljára 1934-1941 között volt az Uránusz a Bika jegyében.

E korszak eseményei, valamint az akkori emberek életfilozófiája valamilyen formában ismétlődni fog 2018-2026 között, mindaddig, míg az Uránusz áthalad a Bika jegyén. Ennek fényében, lehetséges, hogy újra találkozunk az akkori korra jellemző jó és kevésbé kellemes dolgokkal. Vagyis röviden a történelem ismételni fogja önmagát!

Május 15-én, az Új Hold alakulása idején, új fejezet nyílik számunkra a munkához való viszonyulásában, melyre a feszült hangulat, a heves viták és a megfontolatlan cselekedetek lesznek jellemzőek. Mivel a Mars ideiglenesen elhagyja a Bak csillagjegyét, és május 16-tól a Vízöntő jegye felé halad, ez némi Levegőt biztosít számunkra, merész tettekre sarkallva majd bennünket, melyeket a köz szolgálatában végzünk.

Ebben az időszakban jóval több óvatosságra és józan ítélőképességre lesz szükségünk, sőt környezetünk, és az isteni segítséget is kérhetjük, ha szükségesnek találjuk. Bármi is történjen, számunkra világos, hogy mit kell tennünk és milyen hozzáállást kell képviselnünk. És miivel semmi sem új a Nap alatt, csak annyit kell akarnunk, hogy realisták maradjunk, és tőlünk telhetően javítsunk saját életminőségünkön!

A május hónap gondolata: „Az embernek két évre van szüksége, hogy megtanuljon beszélni és hatvan évre, hogy megtanuljon hallgatni!”L. Feuchtwanger.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek