2018 június hónapjának számmisztikai rezgése!

2018 június hónapjának számmisztikai rezgése!

Hónap: Június az év hatodik hónapja.
Év:
2018 = (2+0+1+8=11)
E hónap általános energetikai rezgését a 8-as szám jellemzi. (6+11=17 =1+7=8)

A 8-as szám energiarezgése meglehetősen ellentmondásos, hiszen a pénzről, a hatalomról, a spiritualitásról, az üzleti életről, a rejtett hatalmi küzdelmekről, a hatóságokról, a kimondott materializmusról, a többiek irányításáról, látványos emelkedésekről és bukásokról szól. A 8-as energia-rezgésével egyszerre sikeres lehetsz várakozásaidat meghaladva vagy csúnyán meghiúsulhatnak terveid. Ez a rezgés emlékeztet minket arra, mennyire értékes az időnk, és felkér bennünket, hogy becsüljük meg kellő képen és a lehető leghatékonyabban használjuk ki. Az idő nem vár meg senkit, ha jól használod, gazdaggá tehet, viszont ha elvesztegeted ezt a felbecsülhetetlen értékű tőkét, többé soha nem tér vissza.

A Szent Bibliában, a 8-as szám egy új kezdetet jelent, ugyanakkor az egyensúly, a karmikus kiegyenlítés, a befektetett munka gyümölcsének megtestesítője.

Ebben a hónapban a hangsúly az anyagiakra kerül, mindenre, ami a karrierrel, a hatalommal, és az üzlettel kapcsolatos, és az ezekkel együtt járó agresszióval, kapzsisággal és becsületességgel. A 8-as szám rezgése egyensúlyra, bizalomra, nagylelkűségre és megbocsátásra sarkall bennünket. Ez a rezgés megad számunkra mindent, amire karmánk szerint jogunk van, de ugyanakkor visszaveheti mindazt, amit nem becsületes úton szereztünk.

A 8-as szám rezgése magában hordozza a végtelen szeretet, az idő és a jólét energiáját, egyszóval a vég nélküli bőséget jelentve. Ebben a hónapban mérlegre kerülnek a befektetett erőfeszítések, az erkölcsi jellemvonások, melyek megtérülnek. Azonban az egoizmus, és a pénz utáni sóvárgás, csalódást és veszteséget eredményez. Meg kell tanulnunk az együttérzést, hiszen a legnagyobb jutalmunkat hitünk és munkánk révén érhetjük el.

A kapcsolatok terén, a 8-as szám rezgése, félelmet eredményez az érzelmek, a birtoklás, a hűség, az ellenségek, és a bosszúság kifejezésében. Az elutasítás félelme, a romantikus elkötelezettségtől való félelem, ugyancsak a hónap témáit jelentik. E szám rezgése ugyanakkor kihangsúlyozza a pénzügyi gondokat és azok, akik megérdemlik, pénzügyi bónuszokat kaphatnak, valamint karrierlehetőséget. Ez a hónap jót tesz minden új kezdetnek és hozzájárul a lehetetlennek tűnő dolgok megvalósításához is.

E hónap általános rezgése jótékonyan hat majd a 8, 17 és 26-án születettekre, az 1, 10, 19 és 28-án születettek pedig kifejezetten sok lehetőséget kapnak a kitüntetésre.

Június hónap egyes napjainak rezgései a következők:

1. rezgés (június 2,11, 20, 29) –új kezdet lehetősége, szabadság, új gondolatok, kedvező változások és sok energia.
2. rezgés (június 3, 12, 21) – csapatmunka, együttműködés, érzékeny kapcsolatok, nyugtalanság, figyelmetlenségből adódó hibák. Legyünk diplomatikusak és uralkodjunk magunkon, vigyázzunk egészségünkre, hozzátartozóinkra és munkatársainkra.
3. rezgés (június 4, 13, 22) – szórakozás, utazás, kedvező változások családi és szakmai téren, szerencse.
4. rezgés (június 5, 14, 23) – ötletek, tervek ideje, türelem, szervezettség, intenzív munka, nehéz munkanap és lehetőségek. Légy előre látó és óvatos!
5. rezgés (június 6, 15, 24) – kiszámíthatatlan változások, maximális körültekintés minden területen, mivel a veszteségek, kudarcok és akadályok figyelmeztetés nélkül történhetnek. Figyelj az autókra, az autó vezetésére.
6. rezgés (június 7, 16, 25) – családi tevékenység, család, szülők, kreativitás, házasság. Ez egy jó rezgés a kapcsolatokhoz, a kapcsolat helyrehozásához.
7. rezgés (június 8, 17, 26) – belső feltárás, tanulmányozás, pihenés, bocsánat, meglepetések, imádság. Az intuíció különleges és nagyon jó útmutató lehet, a lelki engeszteléssel töltött naphoz.
8. rezgés (június 9, 18, 27) – siker vagy kudarc karmikus fizetségek. Egy jutalomnap, tisztelet és elismerés, sorsdöntő találkozások.
9. rezgés (június 1, 10 19, 28) – konfliktushelyzet vége, idealizmus, erős dráma. Egy kiegészítő, felszabadító és átalakító nap.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy az Instagrammon.
Top