Lélektár2018-as esztendő hónapjainak karmikus és energetikai lenyomata!

2018-as esztendő hónapjainak karmikus és energetikai lenyomata!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ez az év, sok mindent tartogat számunkra, meglepetéseket, találkozást a sorssal, ezért jó lesz, ha kitárjuk szívünket és lelkünket az élet felé. Nézzük, mit tartogatnak számunkra ezen év egyes hónapjai!

2018-as esztendő hónapjainak karmikus és energetikai lenyomata!

Január – egyszerre jelentette a véget, de ugyanakkor valaminek a kezdetét is. Erős rezgéssel bíró hónap volt, mely sok ötlet, terv és változás kezdetét jelentette. Sokan sorsdöntő változtatásokat hoztak életükben, lezárva egy ciklust és új lappal indulva neki a jövőnek.

Február – Ami nem öl meg, az megerősít”- tartja a mondás. Tegyük félre a kételyeinket és a bizalmatlanságunkat. A február, az újjászületés hónapja lesz, valamint a boldogság keresésének hónapja. A januárban született gondolatoknak, most veszi kezdetét a megvalósítása, még akkor is, ha néha bizonytalanságot érzünk magunkban, hiszen tudjuk, hogy az univerzum a mi oldalunkon van.

Márciusban – teljes erőbedobással meneteljünk előre a kitűzött céljaink megvalósítása érdekében. Ez a hónap a szeretetről szól, a lelkek egymásra találásáról, a körülöttünk levő szépségekre való rácsodálkozásról. Ésszel, de ugyanakkor nyitott lélekkel éljünk és igyekezzünk kihasználni az utunkba kerülő remek alkalmakat. Figyeljünk a körülöttünk levő emberekre, mert nem tudhatjuk, melyikük által próbál üzenni számunkra az univerzum. Hagyjuk magunkat vezérelni általa!

Április – tele lesz ígéretekkel, kreativitással, tervekkel és energiával, mely arra hivatott, hogy megtanítson bennünket a jelenben élni, és saját életünket jobbá tenni. Tartsuk azonban szem előtt a kitűzött céljainkat és igyekezzünk erre összpontosítani erőnket. Türelmünk és a kitartásunk meghozza ebben a hónapban a gyümölcsét.

Május – a tapasztalatszerzés hónapja lesz számunkra, melyekből nagyon sokat tanulhatunk és anyagi meg szellemi javakat nyerhetünk. Spirituális „ajándékban” lesz részünk, olyan találkozásban, mely messze felülmúlja majd a várakozásainkat.

Júniusban – tegyünk meg mindent, amit a szívünk diktál, és ami örömet okoz számunkra. Ugyanakkor nagy lépéseket tehetünk önmagunk hitelessége, valódi énünk feltárásának irányában. Bátran nyilvánítsuk ki és vállaljuk fel véleményünket.

Júliusban –a szerelem bekopog az ajtónkon. A kérdés csak az, hogy készen állunk-e megnyílni számára? Ha igen, akkor ne küzdjünk ellene, hagyjuk, hogy töltse meg az életünket, elfeledve a múlt sérelmeit és félelmeit, melyek egy helyben tartottak bennünket. Hallgassuk meg a család és a barátok tanácsait, de kövessük a szívünket.

Augusztus – egy nagyon érdekes hónap lesz, hiszen ez a hónap a termékenységről, az anyaságról, a házasságról és a mély érzelmekről szól. Hevesebben éljük meg úgy a negatív, mint a pozitív érzelmeinket, de ezek végül egyensúlyba kerülnek. Az ebben a hónapban bimbózó szerelem, csak abban az esetben lesz tartós, ha erős és valós érzelmekre alapul.

Szeptember – kulcsfontosságú dolgokat tartogat a jövőnk tekintetében. Sok és nehéz döntést kell meghoznunk, a körülöttünk élő személyekkel kapcsolatban. Ne feledjük, ha mi boldogak vagyunk, akkor a környezetünk is az lesz.

Október – a csodák hónapja lesz, hiszen ekkor rátalálunk minden eddigi elérhetetlennek tűnő cél megvalósítási módjára. Ugyancsak ebben a hónapban hozhatjuk helyre elrontott emberi kapcsolatainkat is. Igyekezzünk megbocsájtani önmagunknak is és bizalommal telve haladjunk előre utunkon.

November – a nagy utazások hónapja lehet számunkra. Igyekezzünk önmagunkban tisztázni az elégedetlenségeink okát. Tudnunk kell, hogy ez a hónap a jóllétről, a szocializációról, a kommunikációról és a bölcsességről szól. 

December – összesíti az év energiáit, hiszen ez a hónap a munkáról, az eredményekről, az ajándékokról, a szeretetről, a találkozásokról szól, mivel végre együtt lehetünk szeretteinkkel, azokkal, akik fontosak számunkra. Ha netán választanunk kell az érzelmek és az észérvek közül, minden bizonnyal jól fogunk majd dönteni!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek