HoroszkópA 2018-az év horoszkópja - nézd meg, mit tartogatnak számodra a csillagok!

A 2018-az év horoszkópja – nézd meg, mit tartogatnak számodra a csillagok!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Nézd meg, mit tartogatnak számodra a csillagok 2018-ban!

A 2018-az év horoszkópja - nézd meg, mit tartogatnak számodra a csillagok!
Fotó: Pixabay.com

Kos horoszkóp 2018

Számodra egy bátorsággal teli évet tartogatnak a csillagok, úgy az érzelmek, mint a karrier terén. Kapcsolatok terén sikerül megszabadulni az eddigi nagymértékű büszkeségedtől, és ez által képes leszel őszintén beszélni érzelmeidről. Az egyedülállók esetében több bátorságra lesz szükség, hogy párra találjanak. A 2018-as év nagyon kedvező lesz a továbbtanulás, az ismeretek elmélyítése terén. A pénz is előtérbe kerül, melyért nagyon sokat kell harcolni, és ez sokszor az élet más területeinek rovására fog történni. A kiadások nagyobbak lesznek az elmúlt időszakhoz képest, de ezt fedezik majd a bevételek.

Bika horoszkóp 2018

Érzelmi téren a 2018-as év jó hírekkel szolgál számodra. Ha párkapcsolatban élsz, kapcsolatotokra az egyetértés lesz jellemző. Az egyedülállók estében, egy új kapcsolatra lehet kilátás egy idősebb személlyel, aki az anyagi biztonságot jelentheti. A spórolás lesz jellemző erre az évre. Az esztendő első felében jó lehetőség adódik az előrelépésre a karrier terén, de mindez attól függ, mennyire vagy nyitott a változtatásokra. A jövőre nézve, meg kell tanulnod túlzások nélkül élni.

Ikrek horoszkóp 2018

Ebben az évben a szórakozás kerül előtérbe számodra és ebből adódóan, megtörténhetik, hogy elszalasztod a számodra ideális partnert. A párkapcsolati kalandokat és tapasztalatokat részesíted előnyben, legalábbis az év első felében. Anyagi téren is előre lépés lesz a jellemző, különösen, ami a befektetéseket illet. Hajlamos leszel túlköltekezni, ezért nagyon fontos, hogy hallgass a hozzád közel állók tanácsaira.

Rák horoszkóp 2018

Érzelmi téren jó lesz óvatosnak lenned az újesztendőben. Hagyod magadat a féltékenységed és a birtoklási vágyad által vezérelni, amit kevés partner tűr el. Kellő elővigyázatossággal és érettséggel, elkerülhetsz egy szerelmi csalódást. Anyagi téren, a hosszú távú biztonságra törekedsz, ezért nagyobb befektetéseket hajtasz végre. A karrier terén látványos előrehaladás lesz jellemző, több pénzzel, és ebből adódóan szükséges lesz a nagyobb mértékű odafigyelés is, az igazán fontos dolgokra.

Oroszlán horoszkóp 2018

A 2018-as év sok problémát, de ugyanakkor a megoldásukat is tartogatja számodra. Nagyon izgatott személy vagy és ebből fakadóan egészségügyi problémáid is adódhatnak. És bár a bevételed sokkal több lesz, mint az előző évben, ezt kénytelen leszel az egészségedre fordítani. Érzelmi téren minden rendben, de ha nehézségek adódnak, hajlamos vagy a partnered számlájára írni a történteket.

Szűz horoszkóp 2018

Érzelmi téren ugyanazokkal a problémákkal kell megküzdened, mint amelyekkel eddig. Olyan személy vagy, aki sokat kritizál és ennek hangot is ad, megfeledkezve a világban rejlő sok szépségről. Ha ezen nem változtatsz, partnerednek egy idő után elege lesz. Karrier terén szükséges egy kicsivel több merészség részedről. Ha végre kilépsz a komfort zónádból, lehetőség nyílik számodra a fejlődésre, az új dolgok kipróbálására.

Mérleg horoszkóp 2018

Nem vagy egy közlékeny ember, de az újesztendő, változásokat hoz számodra e téren. Konfliktusaid során talán már nem fogsz megfutamodni a partner elől, hanem igyekszel hideg fejjel megbeszélni az adódó problémákat. Anyagi téren nem lesznek gondjaid.

Skorpió horoszkóp 2018

Ebben az évben eltökéltebb vagy mint valaha, arra vonatkozóan, hogy kompromisszumokat kössél a szerelem terén. Szeretnéd, ha olyan mértékű lenne a kapott szerelem, mint amilyent te adsz. Anyagi téren nem lesznek gondjaid, sőt ilyen jó sorod még sosem volt. Mindez azért, mert nagyon jól be tudod osztani az anyagiakat.

Nyilas horoszkóp 2018

Érzelmi téren nagy változásokat hoz számodra az újesztendő. Nem lehetetlen, hogy szóba kerül a házasság, sőt a gyerekáldás is. Ha egyedülálló vagy, olyan személy társságára lesz szükséged, aki az intim szférádat tiszteletben tudja tartani. Anyagi és szakmai téren, jól fog az óvatosság, igyekszel látványosabb spórolásra, mint ahogyan eddig tetted.

Bak horoszkóp 2018

Ebben az évben nagyobb hangsúlyt fektetsz az anyagiakra, és szerelmi életed is ettől válik függővé. Szerelmi téren nem elégszel meg akárkivel és ebből adódóan hosszas keresgélés vár reád. Ugyanakkor nem szeretsz eltartani senkit, legyen asz a szerelmed, vagy akár egy hozzátartozód. Hajlandó vagy befektetéseket végezni, de csak kellő átgondolás után. Fizikailag rendkívül jó formában vagy!

Vízöntő horoszkóp 2018

Az újesztendő nagy hatással lesz eddigi gondolkodás módodra. Határozottan harcolsz a számodra fontos dolgokért és bármit megteszel, hogy megtaláld az ideális partnert. Nem fogadsz el senkit, akivel nincsenek közös vonásaid, még akkor sem, ha nemrég azt vallottad, hogy az ellentétek vonzzák egymást. Anyagi téren nem lesznek gondjaid, hiszen most érik be eddigi munkád gyümölcse. Hajlamos vagy a fölösleges költekezésre, de a józanész mindig közbe lép.

Halak horoszkóp 2018

Az újév sok ígérettel érkezik számodra, azonban nem minden fog megvalósulni belőle. Csalódásban lesz részed, főleg érzelmi téren, mely nagyrészt naivságodból adódik majd. Minderre az év első felében kerül sor, majd az év második felében minden helyre áll és a rád jellemző energia szinttel fogsz rendelkezni. Előre láthatatlan anyagi kiadásaid lehetnek, mely befolyásolja társadalmi életedet.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek