Lélektár2018 április hónapjának asztrális légköre: A körhinta elkezdi növelni a sebességét!

2018 április hónapjának asztrális légköre: A körhinta elkezdi növelni a sebességét!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Április hónapjának asztrális légköre nagyon érdekesen alakul!

2018 április hónapjának asztrális légköre: A körhinta elkezdi növelni a sebességét!

Az ezt az időszakot megelőző intenzív bolygómozgások megtették hatásukat, minek eredményeként a mi tevékenységünket is a nagyfokú dinamizmus fogja jellemezni. A Merkúr folytatja mozgását a Kos jegyében, egészen a hónap közepéig, melynek hatására torzulások jelentkezhetnek úgy a kommunikáció, mint a gondolkodás terén. Ezért igyekezzünk kerülni a fontos döntések meghozatalát ebben az időszakban, mint ahogyan a hosszútávra kiható hivatalos dokumentumok aláírását is.

Ezt az időszakot továbbra is a nagyfokú negatív töltetű harciasság jellemzi, egészen 15-ig, mely ezt követően lankad, esélyt teremtve számunkra a fontos dolgokra való összpontosításra.

Az Újhold 16-tól alakul a Kos jegyében, mely hangsúlyosan előtérbe helyezi a munkahelyi körülményeket, a javadalmakat. De ugyanakkor jelentkeznek rejtélyek is, melyek megfejtése nagyfokú elővigyázatosságot, diszkréciót és türelmet igényel részünkről. Határozottan érezni fogjuk, hogy valami készülőben van, hogy új utak nyílnak számunkra pénzügyi és szakmai téren, melyek jelentőségét csak jóval később értjük meg majd.

Mindannyiunk életében eljön az az időszak, amikor bizonyos mértékű lelki sérüléseket szenvedünk, melyeket csak mi magunk gyógyíthatunk meg a körülöttünk lévők segítségével. Ha kellőképpen figyelünk testünk és elménk jelzéseire, felkészülhetünk a bekövetkező változásokra, melyek április 18. és szeptember 27. között valósulnak meg. Ezek a változások az eddigi mentalitásunkban következnek be, mert rádöbbenünk, hogy eddigi életünket nem vettük eléggé komolyan.

A változások ugyanakkor a környezetünkkel való személyes kapcsolatunkat is érintik. A Szaturnusz, a Mars, és a Plútó hatása a továbbiakban is elhárít minden akadályt, ami gátolhatja a fejlődésünket. A Halak számára a szeptember 27-ig tartó időszak jó alkalom a relaxálásra, a felszusszanásra.

Az április 16, 18, 21, 23, 25, 27, és 30-a, különös napok, melyek változásokat hozhatnak számunkra, ezért ajánlott a fokozott figyelem és elővigyázatosság részünkről, ha valami nagyobb horderejű találkozón kell részt vennünk.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek