Lélektár2017. december 9-e és 2018. január 26-a között a Mars a Skorpió...

2017. december 9-e és 2018. január 26-a között a Mars a Skorpió jegyében lesz! Az üzenet: “Tarts ki!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Amikor a Mars a Skorpió jegyébe lép, felerősödnek a nagyvonalúságot előmozdító energiák, amelyre hatással van a Jupiter átmeneti mozgása is.

Fotó: Pixabay.com

A következő időszakban azonban nem minden fog könnyen alakulni az életedben, bizony krízishelyzetek is adódhatnak. Ezek leküzdésében nagy szerepet játszik a belső lelki erőd, tartásod. Az is fontos, hogy határozottan tudj cselekedni, ha a szükség úgy kívánja, főként akkor, ha kívülről jövő veszély fenyegeti az életedet.

A jó hír az, hogy minden esélyed meglesz arra, bármilyen nehéz is, hogy kényelmetlen helyzetből győztesen tudj kikeveredni, ami a környezetedből nagy csodálatot fog kiváltani, te leszel a nagy hős, a bátor vitéz, aki mindent sikeresen megoldott.

Ahhoz, hogy valójában képes legyél megoldani a nehézségeket az életedben, ismerned kell önmagadat, a félelmeidet, amelyet a tudatalattidban rejtőznek és befolyással vannak az életedre. A leggyakoribb félelmed, az hogy valaki elárul, hazudik neked, vagy megcsal. Ha ezeket nem oldod fel magadban, akkor károsak lehetnek az életedre, tönkremehetnek az emberi, családi, baráti kapcsolataid, ezért fordíts időt az önismeretedre.

A benned lévő félelmet, gátakat, szélsőséges érzéseket gyökerestől kell kitépned magadból, mert ha nem teszed, ezek a káros, negatív erők átvehetik az uralmat fölötted.

A világ folyamatos változik, az életed folyamatosan fejlődik. Találd meg önmagad, maradj kitartó, így rálelsz a harmóniára, a lelki békédre.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek