Horoszkóp2016 októberében ezek az asztrális hatások fogják befolyásolni életünket!

2016 októberében ezek az asztrális hatások fogják befolyásolni életünket!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

2016 októberében olyan energiák érvényesülnek, amelyek cselekvésre, tervezésre késztetnek, de ebben a hónapban új projektek elkezdésére, főleg azok gyakorlatba való ültetésére nem annyira alkalmasak a következő hetek.

asztrologia

Ez nem azt jelenti, hogy fel kell hagynunk az álmainkkal, céljainkkal, hanem azt, hogy a októbert szánjuk a tervezésre, a részletek kidolgozására, mert tudat alatt a változás szele, ha diszkréten és visszafogottan is, de elkezdett fújni.

Októberben a Víz és a Föld elem fog dominálni, a Tűz és a Levegő elem pedig egyenlő energiákkal lesz jelen életünkben. A Víz és a Föld elemeknek “köszönhetően” érzelmi kitörésekre, heves reakciókra, szubjektivitásra, az illúzióba való menekülésre számíthatunk, na meg állandóan aludnánk és ösztönös igényeink kielégítésével foglalkoznánk.

A Föld elem pragmatizmust hoz, azonban káosz alakulhat ki a pénzügyek terén, de vitás jogi helyzetekkel és krónikus betegségekkel is meggyűlhet a bajunk.

A Víz elem remekül kiegészíti a Föld elemet, de ha nem vigyázunk, e két elem energiái veszélyessé is válhatnak.

Ez a hónap a betakarodás hónapja: rakjunk rendet a kertben, szerezzünk be esőköpenyeket, figyeljünk jobban oda háziállatainkra, és érdemes kissé utána nézni a Föld fizikai szerkezetének is, hogy jobban megértsük a mélyben zajló folyamatokat és azok jelzéseit.

Három fontos csillagjegy együttállása fogja befolyásolni életünket októberben: a Skorpió – Bika, a Nyilas – Ikrek és a Bak – Rák. Ezen csillagjegyek energiái sorban fognak aktivizálódni. A Skorpió zaklatottá tesz, ezért elég nehéz időszak elé néznek a jegy szülöttei és az aszcendensei, de a Skorpió személyek környezetében élők hétköznapjai is nehézkessé válhat, ezért ezeknek az embereknek ajánlatos a Skorpió ismerősük kerülése ebben a hónapban, mert bármelyik percben kitámadhat a jegy szülötte, főleg ez a hónap első pár napjában, október 3-án és 4-én érvényesülhet. Október 5–7-én a Nyilas – Ikrek energiái fognak érvényesülni, 8–9-én pedig a Bak – Rák energiái lesznek aktívak, 17–18-án pedig a Bika – Skorpió hatása fog érződni. Október 19–20-án az Ikrek – Nyilas energiái lesznek napirenden, majd 21–22-én ismét előtérbe kerül a Rák – Bak erőhatása. A hónap utolsó napjaiban, 29–31. között pedig a Skorpió – Bika energiája fog érvényesülni.

Október 30-án Újhold lesz, a Skorpió jegyében, így 29–31. között sok érzelmi viharra, kiborulásra, régi sérelmek felbukkanására számíthatunk.

Fontos tehát, hogy legyünk elővigyázatosak, éberek októberben. Szükségünk van a változásra, de ezt csak belülről érhetjük, hiszen ha ott sikerül megváltoznunk, akkor az egész életünket megváltoztathatjuk.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek