Koktél2016 legszebb romantikus filmjei, amit neked is látnod kell!

2016 legszebb romantikus filmjei, amit neked is látnod kell!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az idei esztendő is tartogat jó pár filmcsemegét. Nem lesz hiány akciófilmekből, hiszen ebben az évben mutatják be a Batman vs. Superman-t, a Suicide Squad-ot, a Deadpool-t, és a Captain America-t. A romantikus alkotásokból is válogathatunk 2016-ban, íme a legjobbnak ígérkező 5 film.

1. The Choice

A filmet Ross Katz rendezte, Nicholas Sparks azonos című regénye alapján, aki a The Notebook (Szerelmünk lapjai) könyv szerzője is.

Az alkotás Gabby Holland (Teresa Palmer) történetével indít. A lány az orvosi jár, és egy olyan házba költözik, ahol a szomszédban lakik a környék Don Juan-ja, Travis Shaw (Benjamin Walker). Gabby-nak van párja, mégis belehabarodik Travisbe, pedig minden porcikája jelzi, hogy nem lenne szabad. De a szívének nem tud parancsolni. A főszereplők végül válaszúthoz érkeznek, amely teljesen megváltoztatja életüket.

2. How to be single

A következő filmben a nevetés lesz a középpontban. Pontosabban a nők szemszögéből mutatják be, hogy milyen problémákkal küzdenek a szingli 30-asok, milyen vicces helyzetekbe bonyolódnak, hogyan kell pasivadászatra indulni, vagy egyéjszakás kalandba keveredni. Ez a romantikus komédia a mai generáció Szex és New Yorkja. Főszerepben az a Dakota Johnson, aki a Szürket ötven árnyalatában is nagyot alakított. Nem lenne vicces a film, ha a barátnőjét nem Rebel Wilson játszaná.

3. The perfect match

A film egy mindig szórakozni, csajozni vágyó fiatalemberről szól, aki nem hisz a szerelemben, csak állandóan futó kalandjai vannak, és ő ezzel nagyon elégedett. Charlie barátai azonban egy nap fogadást kötnek a szoknyapecérrel, miszerint ha képes egy hónapig együtt maradni egy nővel, teljesen biztos, hogy bele fog szeretni. Charlie szerint persze ilyen nem történhet meg, de azért belemegy a játékba. Mikor találkozik Eva-val, az addigi élete teljesen feje tetejére áll. És a szerelem is megsuhintja.

4. Me before you

Az előzetest látva talán ez lesz a legjobb romantikus film idén. A történetben a 26 éves Louisa Clark épp azon “fáradozik”, hogy valami célt találjon az életében. Ebben közrejátszik az is, hogy elveszti a munkáját, de végül kerítenek neki egy gondozói állást, ahol egy helyes, tollószékben ülő fiatalemberről kell gondoskodni. Kettejük kapcsolatából szerelem alakul ki, Lousia rájön arra, hogy egy kevés erőfeszítéssel mennyi mindenen lehet változtatni, Will pedig ismét élvezheti egy ideig azt, hogy az élet szép is tud lenni.

5. Passengers

A filmben a két főszereplő nem más, mint Chris Pratt és Jennifer Lawrence. Az alkotás a romantika, de sci-fi kedvelőinek is szól. A film egy űrutazóról szól, aki szinte 100 éve, hogy egy csillagközi utazáson tartózkodik. A Chris Pratt által játszott férfikarakter 90 évvel korábban ébred fel a hibernációból. Feltevődik a kérdés, hogy egyedül haljon-e meg, vagy legyen valaki mellette élete során. A férfi úgy dönt, hogy nem szeretne magányos lenni, ezért felébreszti az egyik nő társát, akit Lawrence alakít. Egy hiba miatt azonban az összes utas élete veszélybe kerül, így nagy döntés előtt állnak a karakterek.

https://www.youtube.com/watch?v=OfD1mlcRfhU

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek