Ez az erős asztrális hatás még 2008-ban kezdődött, és most idén ősszel folytatódik. A periódus végére 2017-ben számíthatunk. Nézzük meg, hogy milyen hatással lesz életünkre a Holdfogyatkozás és a Telihold, amely a Halak jegyében fog tartózkodni szeptember 16-án.

Fotó: Pixabay.com
Fotó: Pixabay.com

A pénteki Holdfogyatkozás a Halak csillagjegyben fog bekövetkezni, a Vénusz és az Uránusz ellentétes vonzásában. Ez pedig nem jelent túl jót, hiszen ebben a periódusban felerősödik bennünk a HARAG érzet.

A körülmények mégis kedvezőek, hogy megszabaduljunk a bennünk lévő haragtól, negatív érzelmektől, és újra egyensúly alakuljon ki a lelkünkben. Bátorságra és pozitív lehetőségekre is számíthatunk, amelyek elűzik a bennünk lévő sötét árnyakat, így érzelmileg regenerálódhatunk.

A Holddal kapcsolatos jelenségek arra ösztönöznek, hogy szabaduljunk meg azoktól a terhektől, negatív érzésektől, amelyek egy helyben tartanak. A munkahelyen, a párkapcsolatban is meg kell oldanunk a felmerülő, bénító problémákat.

Az összes Holdfogyatkozás arra sarkall, hogy egyensúlyba hozzuk magunkat érzelmileg, de a harmónia vonatkozik a fizikumunkra, a baráti kapcsolatainkra, a logikus gondolkodásunkra, az intuíciónkra.

Mivel fennáll a harag szintjének emelkedése, koncentráljunk a szeretetre, az együttérzésre, mert így elkerülhetjük az agresszív vitákat, nézeteltéréseket.

Mivel a Hold a Halak jegyében van, a Nap pedig a Szűz jegyében, ez yin-yang hatást vált ki, így a szívünk és az agyunk harmóniába kerül, így a lelki megnyugvás esélye is megnőhet ebben az időszakban.

Nem véletlen, hogy ezek a Hold-jelenségek éppen a Halak csillagjegyben fognak bekövetkezni, hiszen ez a csillagjegy a kreativitásáról, a spiritualitásáról, az egyedi gondolatvilágáról ismert.

A Holdfogyatkozás az igazság kiderítésében is segítségünkre lesz, amelyet sokszor letagadtunk, annak ellenére, hogy a megérzésünk alapján tisztában voltunk, hogy szembe kell néznünk ezzel, még ha kellemetlen is. Ha ezt megtesszük, a jövőben sokkal jobb döntéseket hozhatunk az életben, és könnyebb szívvel viselhetjük el a hétköznapok problémáit, nehézségeit. Legyünk nyitottak az új dolgok iránt, tekintsünk optimistán a világra.

Fontos az is, hogy megbocsássuk múltbeli hibáinkat, és a régi sérelmeinken is tovább kell lépnünk. Mi vagyunk saját sorsunk irányítói, így mi döntjük el, hogy győztesek, vagy vesztesek leszünk.

Az egyedül élők most megismerkedhetnek a nagy Ő-vel, a párkapcsolatban élők megerősíthetik hűségüket, ragaszkodásukat, elmélyítve szerelmüket.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.