Lélektár2015 a remény és a pozitív energiák éve lesz!

2015 a remény és a pozitív energiák éve lesz!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A csillagászok jó jeleket látnak az előttünk álló évre nézve. Lássuk, mitől is lesz ez a pozitív energiák éve, és miért lesz különleges!

boldog-no-tengerparton

2015-re szóló előrejelzések, energiák

Minden év elején összegyűlnek az asztrológusok, hogy megállapítsák az újévre vonatkozó jövendöléseket, csillagjeleket és horoszkópokat. A kínai tanok szerint február 19-től kezdődik az újév, noha addigra mi már jócskán beléptünk az újévi körforgásba. 2015 egyébként a Kecske éve, a fa jegyeivel.

A kínai asztrológusok jövendölései alapján és a csillagok állása szerint idén biztosak lehetünk afelől, hogy 2015 kulcsfontosságú év lesz az emberiségnek, mivel mindazok az energiák és impulzusok, amelyek eddig zűrzavart és káoszt okoztak a Földön, megenyhülni látszanak – ezzel pedig fellendülhet a politikai- és gazdasági helyzet is.

2015 és a pozitív energiák

Noha minden évet nagy reményekkel indítunk, idén az asztrológusoknak több okuk is van azt feltételezni, hogy az idei év valóban tele lesz pozitív eseményekkel. A bolygók állása ugyanis arra enged következtetni, hogy mindegyik csillagjegy számára stabilitás és helyzeti javulás várható.

Ezért a február 19.-től 2016. február 7-ig tartó év, vagy Yiu Wei év, vagy a zöld-fa-kecske 32. éve a kínai szimbolisztikában a nyugodt nyár éveként szerepel, amikor az emberek virágoznak és nyugodtabbak.

A változások már 2014 végén megkezdődtek, a Szaturnusz Nyilas irányába való elmozdulásával. Így sokan érezhetnek már az év első heteiben nyugodtságot, vagy jó irányba való változást. A politikai- és gazdasági problémák is hatékonyabb módon fognak enyhülni.

A horoszkópokra vonatkozó következő nagy változás a Plútó és Uránusz közti feszültség csökkenése lesz. Ennek pedig nagy szerepe lesz egy, a Földön uralkodó feszült konfliktus feloldásában. Ez természetesen elhúzódó folyamat, de mindenképpen kezdetét veszi egy enyhülő periódus.

A harmadik kozmikus történés 2015 első felében történik majd, amint a Jupiter és Uránusz harmonikus helyzetbe kerülnek egymással. Ez pozitívan hat majd egyes technológiai- és helyipari változásra, ezen fejlődéseknek köszönhetően pedig olyan válaszokhoz kerülhetünk közelebb, amelyek keresése már rég foglalkoztatja az emberiséget: mint például a más bolygókon létező élet kérdése.

2015-re tehát igen jó jeleket kaptunk. Ha az év elején lesz is részünk bizonyos konfliktusokban, a nyári hónapokhoz közeledve mégis a pozitív események fognak dominálni.

A biztató jóslatok ellenére azonban rajtunk is múlik, hogy 2015 valóban a pozitivitásról, a fényről és reményről fog-e szólni. Fel vagyunk erre készülve?

Egyed Zsuzsanna

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek