Ally Gizzard mindössze 20 éves volt, amikor egy autóbaleset miatt lebénult, és az élete teljes mértékben megváltozott. A fiatal nő soha nem adta fel a harcot, még az esküvője napján is képes volt meglepni a szeretteit a templomban!

Ally Grizzard élete 2015 januárjában gyökeresen átalakult. A fiatal nő az állategészségügyi hivatalba ment, amikor észrevette, hogy egy szénával megrakott teherautó nagy sebességgel jön szembe vele ugyanazon a sávon. A becsapódás olyan erős volt, hogy Ally Grizzard kiesett az autóból, és az út szélének ütközött.

A kórházban az orvosok megállapították, hogy olyan súlyos gerincsérülést szenvedett, hogy nem fog tudni többé járni.

“Csak arra emlékszem, hogy láttam, ahogy a sávomon jön szembe egy szénával megrakott teherautó” – mondta Ally Grizzard.

Ally életében az igazi küzdelem még csak azután kezdődött el, amikor a kórházban újraélesztették, majd nem sokkal később közölték a diagnózist vele. Az orvosok nem sok jót jósoltak a fiatal nőnek, mivel a baleset következtében a gerinctörésen túl, súlyos tüdőproblémákkal és belső vérzéssel is küzdött.

Abban a pillanatban, amikor a barátja feleségül kérte, Ally egy szinte reménytelennek látszó tervvel állt elő a terapeutájának: “Segíteni tudsz nekem abban, hogy az esküvőm napján a saját lábamon tudjak bemenni a templomba?” – kérdezte bizakodva a szakembert.

Ally Grizzard másfél éven keresztül kitartóan és intenzíven edzett, és meg is lett az eredménye. Az esküvő napján a menyasszony, a vendégek legnagyobb döbbenetére a saját lábán sétált az oltárhoz édesapja és mostohaapja karjára támaszkodva.

“Hihetetlenül nagy harc volt, de sikerült végigmenni a templomban. Elszánt voltam. Még nincs vége a nehéz napoknak, de úgy tűnik, hogy újra normális életet élhetek, férjhez mentem, gyermekeket szülhetek, és úgy élhetek, ahogy korábban éltem” – mondta Ally.

Ally nem csak az oltárhoz ment a saját lábán, de a menyasszonyi táncot is végigjárta. A fiatal nő történetével és kitartásával igazi példakép lehet a hasonló helyzettel küzdők számára.

Fotók: Ally Grizzard, ashleeburgessphotography/Instagram

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.