Íme, egy csodás módszer, amellyel eltüntetheted a szemüvegeden lévő karcolásokat!

2 csodás módszer, amellyel eltüntetheted a szemüvegeden lévő karcolásokat!

Bármennyire is óvatos légy, a szemüvegeden az évek során keletkezhetnek kisebb-nagyobb karcolások, sérülések, ami bizony zavaró tud lenni, rosszabb esetben a látást is megnehezítheti, ami végül egy új szemüveg (ami nem olcsó dolog) vásárlásához vezethet.

Azonban most van egy remek módszer, amely megoldást nyújthat az efféle problémára. Semmi különleges dolgot nem kell beszerezni, valószínűleg az egyik ott van a konyhádban és a másik meg a fürdőszobádban.

1. Szódabikarbóna

Egy kiskanál szódabikarbóna és 50 ml víz összekeverésével készíts pasztát, és azzal dörzsöld be óvatosan az üvegen lévő karcolást. Körkörös mozdulatokat alkalmazz. A végén hideg vízzel öblítsd le a szemüveget.

2. Fogkrém

Nem csak a szennyeződéseket, hanem a lencsén ejtett sérüléseket, karcolásokat is eltávolíthatod, ha egy kevés fogkrémmel bedörzsölöd a felületet. Használj vattapamacsot, és alkalmazz szintén körkörös mozdulatokat. A végén meg ne feledd hideg vízzel leöblíteni.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.