Kuriózum16 idézet Diana hercegnőtől, ami szeretetre és kedvességre tanít bennünket

16 idézet Diana hercegnőtől, ami szeretetre és kedvességre tanít bennünket

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Diana hercegnő volt a brit királyi család egyik legikonikusabb és leginkább kedvelt tagja. Az élete tele volt hullámvölgyekkel, de úgy nézett szembe azokkal, ahogy az egy igazi legendához illik.

Soha nem félt kimondani a véleményét, megszegni a királyi etikett szabályait, ha a helyzet úgy kívánta, és arra használta a pozícióját, hogy segítsen azoknak, akiknek a legnagyobb szükségük volt rá.

Kedvessége volt az egyik legmeghatározóbb tulajdonsága, aranyból volt a szíve, és mindig törődött másokkal. Összegyűjtöttünk néhány idézetet, amik arról tanúskodnak, milyen erős, együttérző nő is volt a szívek hercegnője.

1. „Csak azt tedd, amit a szíved diktál.”

2. „Szeretem, hogy a lelkem szabadon szárnyal. Néhányaknak ez nem tetszik, de én már csak ilyen vagyok. Nem egy szabálykönyv szerint élem az életemet… A szívem vezet, nem az eszem.”

3. „Ahol szenvedés látok, ott akarok lenni, hogy mindent megtegyek, amit csak tudok.”

4. „A mai világ legnagyobb problémája az intolerancia. Mindenki olyan intoleráns másokkal szemben.”

5. „Tégy kedves gesztusokat anélkül, hogy viszonzást várnál, abban a biztos tudatban, hogy egy nap talán valaki hasonlóan kedves lesz hozzád.”

6. „Mindenkinek ki kell mutatnia a másik iránt, hogy mennyire törődik vele, és ebbe a folyamatba az is beletartozik, hogy magunkkal is törődünk.”

7. „Úgy gondolom, hogy a legnagyobb kórság, amitől a világban a legtöbben szenvednek manapság, hogy az emberek nem érzik szeretve magukat. Tudom, hogy csak egy percre adhatok szeretet, vagy éppen egy félórára, egy napra, egy hónapra. Nagyon boldog vagyok, hogy erre képes vagyok, mert ezt akarom tenni.”

8. „Vilmos annyi boldogságot és elégtételt hozott az életünkbe, és következésképp alig várom, hogy még több boldogságban legyen részünk.

9. „Az ölelésnek nincsenek káros mellékhatásai. Ha mind kivesszük a részünket abban, hogy a gyerekeink úgy érezzék, értékelve vannak, az eredmény elképesztő lehet.”

10. „A család a legfontosabb dolog a világon.”

11. „Azt szeretném, ha a fiaim megértenék az emberek érzéseit, a bizonytalanságaikat, aggodalmaikat és a vágyaikat meg az álmaikat.”

12. „Ha találsz valakit, akit úgy érzel, egy életen át tudnál szeretni, akkor ragaszkodj hozzá. Ha annyira szerencsés vagy, hogy viszontszeret, akkor védd meg mindentől.”

13. „Megérintem az embereket. Szerintem mindenkinek szüksége van erre. Amikor megérintem egy barátom arcát, megsimogatom, akkor ezzel kapcsolatot teremtek kettőnk között.”

14. „Nem akarok drága ajándékokat kapni, vagy azt, hogy megvásároljanak. Mindenem megvan, amire vágyom. Azt akarom, hogy valaki mellettem legyen, és biztonságban érezzem magam mellette.”

15. „Mindenkinek szüksége van arra, hogy értékeljék. És mindenkiben megvan az a képesség, hogy adjon a másiknak.”

16. „Ami a szívemen, az a számon.”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek