Lélektár15 gyakori kifogás, amit átírva erős kijelentésekké varázsolhatsz!

15 gyakori kifogás, amit átírva erős kijelentésekké varázsolhatsz!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A közkedvelt személyiségfejlesztő tréner, Dr. Wayne Dyer olyan szempontból közelíti meg a leggyakoribb kifogásokat, hogy amennyiben azokat egy kicsit átgondoljuk, akkor erősebbé, kitartóbbá válhatunk. Ha ez sikerül, sokat könnyítünk az életünkön, és a céljainkat is egyszerűbben érhetjük el.

cikk2015-04-14

Íme a 15 kifogás, amelyből lélekerősítő kijelentéseket faraghatunk.

1. Kifogás – „Ez nehéz lesz.” – Átalakítva – Bármit is vegyek a fejembe, azt sikerrel fogom véghezvinni, könnyedén és kényelmesen.

2. Kifogás– „Ez rizikós lesz.” – Átalakítva – Magamat adni nem jár semmiféle veszéllyel, rizikóval. Ez az én véleményem, igazságom, amelynek minden egyes pillanatát félelem nélkül élem meg.

3. Kifogás – „Ez nagyon sokáig fog tartani.” – Átalakítva – A türelmem nem ismer határokat akkor, amikor saját céljaimról, sorsomról van szó.

4. Kifogás – „Ezt én nem érdemlem meg.” – Átalakítva – Én is Isten teremtésének egy apró darabja vagyok. Miért ne érdemelném meg?

5. Kifogás – „Nem vagyok ilyen természet.” – Átalakítva – Az én igaz természetem igenis tökéletes, semmilyen hibája nincsen.

6. Kifogás –„Nem engedhetem meg magamnak.” – Átalakítva – Az élet tele van lehetőséggel, olyan bőségekkel, amelyek számomra is adottak.

7. Kifogás – „Senki sem fog nekem segíteni.” – Átalakítva – A megfelelő körülmények és a megfelelő emberek mellettem vannak, és ott lesznek akkor, amikor segítségre szorulok.

8. Kifogás – „Ilyen eddig nem történt velem.” – Átalakítva – Nyitott vagyok, és elérem azt, amit szeretnék, itt és most.

9. Kifogás – „Nem vagyok ehhez elég erős.” – Átalakítva – Rendelkezem mindazon erőforrásokkal, energiával, hittel, amelyre szükségem van. Az erő az istenségből árad felém.

10. Kifogás – „Nem vagyok eléggé intelligens.” – Átalakítva – Isteni teremtés vagyok, minden úgy tökéletes, ahogy van.

11. Kifogás – „Ehhez még túl fiatal, ahhoz meg már túl öreg vagyok.” – Átalakítva – Időtlen teremtés vagyok, a koromnak semmilyen kihatása nincs arra, hogy mit csinálok, vagy arra, hogy ki is vagyok valójában.

12. Kifogás – „Ez túl nehéz.” – Átalakítva – Csak arra összpontosítok, amit most meg is tudok valósítani. Apró lépésekkel, helyes döntésekkel nagy dolgokat lehet létrehozni.

13. Kifogás – „Nincs erre energiám.” – Átalakítva – Szenvedélyesen szeretem az életet, amely lelkesedéssel és energiával tölt fel.

14. Kifogás – „Túl elfoglalt vagyok.” – Átalakítva – Ha az életemet úgy élem, ahogyan azt szeretném, akkor a lelkem is jelezni fog hangosan, hogy mi az én utam.

15. Kifogás – „Túl félős vagyok.” – Átalakítva – Meg tudom csinálni, azt, amit szeretnék, mert tudom, hogy sosem vagyok egyedül.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek