Julia Roberts világhírű, Oscar-díjas hollywoodi filmcsillag. Az áttörő népszerűséget az 1990-es Micsoda nő című film hozta meg számára, amely akkora kasszasiker lett, hogy 464 millió dollárt hozott a filmgyártó konyhájára.

13 idézet az életről, szeretetről és tökéletességről Julia Roberts-től!

Most következzen a színésznő 13 legőszintébb és legszebb gondolata az életről, a szeretetről, a tökéletességről.

1. Minden titok nyitja abban rejlik, hogy szeretjük-e azt amit csinálunk, vagy nem.

2. A tökéletesség az amerikai nemzet betegsége. Az arcunkat tonnányi mennyiségű sminkkel borítjuk be, botoxszal formáljuk át a testünk. Mindent ki akarunk javítani, de olyasmit nem tudunk szebbé tenni, ha nem látjuk azt. A lelkünknek lenne szüksége plasztikai műtétre. Ideje lenne ezen elgondolkodni.

3. Mindig igyekszem keveset beszélni, hogy nehogy ráunjak magamra.

4. A világ a feje tetejére állt! Ma az emberek a szépség alapján ítélnek meg másokat, ami egyszerűen undorító! Ahelyett, hogy elfogadnánk magunkat és másokat úgy ahogy vannak, inkább bedőlünk a szépségipar ámításának. És itt nem a természetes szépségről van szó, hanem a mesterséges, erőltetett szépségről. Mit sem számít, hogy milyen jól nézel ki, ha a lelked ronda. És nem számít, hogy kívülről csúnya vagy, ha a lelked szép és kedves, akkor igazán különleges ember vagy.

5. Ha szeretsz valakit, minél hamarább mond el neki, mert lehet holnap késő lesz.

6. Igazán szeretni valakit szerintem azt jelenti, amikor azt kívánjuk, hogy az illető úgy legyen boldog, hogy mi már nem vagyunk jelen az életében.

7. Ha minden ember egy percre megállna, és egy pozitív dologra gondolna, ami jelen van az életében, a világ egy boldogabb hely lenne.

8. Ha néha elveszted az egyensúlyt a szerelemben, az azt jelenti, hogy az életed kiegyensúlyozott állapotban van.

9. Légy boldog, hogy létezel. Nem az számít, hogy mi van kívül, hanem sokkal fontosabb, hogy mi van odabent.

10. Azt gondolom, hogy a legtöbbször egy ember jellemének pozitív fejlődését nem a jó tanároknak köszönheti, hanem azok hiányának, hiszen amikor észre sem vesznek az sokkal több erőt ad a kitörésre, mintha mindig megdicsérnek.

11. Minél öregebbek leszünk, annál jobban érezzük az idő múlását. És ez egy csodálatos dolog, élvezzük ki, ami még hátravan.

12. Mikor választanom kell a megszokott és az őrült között, én mindig az utóbbit választom.

13. Az igaz szerelem nem talál rád, az ott van mélyen benned.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.