Lélektár13/4 - A decemberi hónap univerzális vibrációja - Tartsd be az Isteni...

13/4 – A decemberi hónap univerzális vibrációja – Tartsd be az Isteni törvényeket

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

December az év 12-dik és egyben utolsó hónapja. Numerológia tekintetében (2017=2+0+1+7=10=1+0=1) Az univerzum rezgését tekintve 2017 december=1+2+2+0+1+7=13/4

13/4 - A decemberi hónap univerzális vibrációja - Tartsd be az Isteni törvényeket
Fotó: Pixabay.com

Egy ilyen (13/4) hónap általában konkrét és stabil eredményeket hoz, valamint világos célkitűzéseket a jövőre nézve. A 4-es szám rezgése a kitartást, a fegyelmet, a koncentrálást, a fizikai munkát, a következetességet, a családot jelenti. Az élet leckéit hozza a szervezés és a hosszú távú tervezés terén. Arra ösztönöz bennünket, hogy figyelmesek legyünk az olyan projektekkel kapcsolatosan, melyek a jövőben nem képviselnek majd értéket. Az ilyen jellegű tervek megvalósítása az esetleges figyelmetlenségen csúszhat el. Igyekezzünk lassítani a tempón és a realizmus talaján maradni. Nagyon fontos a figyelmesség és a kitartás ebben a hónapban.

Az univerzum e hónapra jellemző rezgésének negatív hatása, a dominancia, a felsőbbrendűség fitogtatása, mely különösen a politika, a társadalmi változások és az igazságszolgáltatás elvei tekintetében lesz érezhető. E hónapot ugyanakkor jellemzi a fejlődés, az új szükségességének az elismerése.

A 13-as szám (1+3egyenlő 4) – A babonán kívül egy titokzatos és spirituális szám. A numerológia szerint egy rejtett kincset is jelenthet, melyhez nagyon nehezen lehet hozzáférni bizonyos, lustaságból fakadó karmikus adósság miatt. A 13-as számra ugyanakkor jellemző az egyediség és a kiszámíthatatlanság. Ezen rezgések figyelmeztetése az isteni törvényeknek, általunk történő figyelmen kívül hagyására vonatkozik. A 13-dik betű, az M, az egyedüli, melyet csukott szájjal ejtünk ki és melyet az ókorban a “halottak betűjének” neveztek. A 13 valódi jelentése, az előző személyiségünk halálát jelenti, és ugyanakkor az Isten törvényeinek az elfogadását, és mint ilyen, segít nekünk az előttünk álló nehézségek leküzdésében.

A 13 pozitív oldala, a beteljesülés, a tartós értékek létrehozása. Mindebben azonban csak úgy részesülhetünk, ha maradéktalanul betartjuk Isten törvényeit. Terveink megvalósítása érdekében vegyük figyelembe az év, a hónap és a nap egyetemes rezgéseit. Ez a hónap előnyös a 4, 13, 22 és 31-én születettek számára.

A hónapra jellemző rezgések a következők:

Rezgés 1 (2017 december 6, 15, 24) – új kezdet és esély, függetlenség, új gondolatok, kedvező változások és sok energia.

Rezgés 2 (2017 december 7, 16, 25) – csoport munka, együttműködés, kapcsolat, érzékenység, figyelmetlenségből adódó hibák. Legyünk diplomatikusak, uralkodjunk az idegeinken, vigyázzunk az egészségünkre, a családtagokra, barátokra.

Rezgés 3 (2017 december 8, 17, 26) – szórakozás, kirándulás, pozitív változások családi és szakmai téren, szerencse.

Rezgés 4 (2017 december 9,18,27) – türelem, kemény munka, szervezettség, előrelátás és figyelem.

Rezgés 5 (2017 december 1, 10, 19, 28) – hirtelen változások, figyeljünk nagyon, mert veszteség érthet bennünket, minden előjel nélküli kudarcok átélése, figyelem az autóvezetés terén.

Rezgés 6 (2017 december 2, 11, 20) – otthoni munka, család, szülők, házasság. Jó rezgés a kapcsolatok kialakítására.

Rezgés 7 (2017 december 3, 12, 21) – pihenés, imádkozás, meglepetés belső elcsendesedés, magunkra figyelés. Megérzésünk jó útmutató lehet számunkra.

Rezgés 8 (2017 december 4, 13, 22, 31) – Anyagi siker vagy kudarc, mindkettő karmikus adósság. A tisztelet, a kárpótlás és a felismerés napja lehet.

Rezgés 9 (2017 december 5, 14, 23) – Konfliktus helyzet vége, kemény dráma. Egy nap a kiegészítésről, a felszabadulásról és az átalakulásról.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek