Érezted már úgy, hogy valahonnan ismered ezt az embert, akivel legjobb tudásod szerint most találkoztál először? Ránézel, és valami különleges bizsergés fog el, érzed, hogy olyan kapcsolat van köztetek, ami a racionalitás eszközeivel megmagyarázhatatlan? A szakértők szerint ezek a jelek arra utalnak, hogy karmikus kapcsolat van köztetek.

A karmikus kapcsolat egyáltalán nem biztos, hogy kellemes, mivel a karma egy olyan feladat, amelyet a múltbeli életben elkövetett hibáért kell törlesztened. A karmikus kapcsolat soha nem kiegyensúlyozott vagy harmonikus, de pont a mélyebb önismeret, a belső béke elérése, a fejlődés a cél.

Az alábbi jelek arra utalnak, hogy karmikus kapcsolattal van dolgod!

1. Vonzalom első látásra

Leginkább szerelmi kapcsolatokban fordul elő, hogy már az első véletlen találkozáskor úgy érzed, hogy ő az igazi. Az azonnali kölcsönös vonzalom a karmikus kapcsolat biztos jele.

2. Szenvedély, viharos érzelem

A karmikus kapcsolat egyáltalán nem nyugodt és kiegyensúlyozott, állandó érzelmi feszültség van jelen. “Se veled, se nélküled” kapcsolat alakul ki, külső szemlélőként teljességgel érthetetlen, hogy miért vagytok együtt.

3. Ismétlődik a forgatókönyv

Nem tudtok szabadulni egymás vonzásköréből, szakítás után is újra és újra visszataláltok egymáshoz.

4. Függőség kialakulás

Bármi történjen is, úgy érzed, hogy örökre együtt kell maradjatok. Nem tudtok egymás nélkül élni, valóságos függőség alakul ki, akkor is, ha nem túl pozitív a hangulat a kapcsolatban.

5. Önző kapcsolat

Az egyik fél mindig a saját malmára hajtja a vizet, mintegy kihasználva a másikat. Önző módon csak a saját boldogsága érdekli, de ez természetesen nem jöhet létre a karmikus partner nélkül.

6. Állandó ellenőrzés

Nem bíztok meg egymásban eléggé, ezért állandóan ellenőrizgetitek a másikat. Mindig próbáltok bizonyítékot találni arra, hogy árulás vagy átverés történt.

7. Nem tudjátok elkerülni egymást

Bármi is történjen, az élet mindig tudtotokra adja, hogy minden körülmények között együtt kell maradjatok.

8. Meggondolatlanság

Gyakran cselekedtek meggondolatlanul, vakmerően. Nem számoltok a tettek következményével, a kapcsolat érdekében bármit megkockáztattok.

9. A legmélyebb félelmek kerülnek a felszínre

A karmikus kapcsolatokban olykor irracionális felerősödik a féltékenység, az elhagyatottságtól, elutasítástól vagy épp a kötődéstől való félelem. Ha meg tudsz szabadulni ezektől a félelmektől, és le tudod zárni a kapcsolatot, akkor nagy lépést teszel előre.

10. Megmutatkozik a személyiség sötét oldala

A karmikus kapcsolatban a partnerek olyan rejtett, és nem feltétlenül pozitív oldala kerül előtérbe, amiről eddig esetleg ők sem tudtak. Rá fogtok jönni, hogy senki sem tökéletes, és az őszinte életnek nagy ára van.

11. Tanulság

Egy karmikus kapcsolat sok mindenre taníthat, de leginkább az önmagad és a partnered elfogadására úgy, ahogy van. Megtanítja az is, hogyan élj a jelenben, hogy ne bánj meg semmit, amit a múltban tettél, de mégis jobbá válhass.

12. Nem tart örökké

A karmikus kapcsolat óriási hévvel és szenvedéllyel érkezik, de egy idő után rá fogtok jönni, hogy még ez sem tarthat örökké. A mágneses vonzódás gyors hirtelenséggel alakul át, vagy ér véget, annak függvényében, hogy a karma mikor teljesedik be.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.