Kuriózum11 gyereke van a 37 éves nőnek, most várja a 12-diket: mindegyik...

11 gyereke van a 37 éves nőnek, most várja a 12-diket: mindegyik neve ‘C’ betűvel kezdődik

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Courtney és Chris Rogers-nek 11 gyermeke van, és jelenleg a tizenkettediket várják. A 37 éves édesanyja és lelkész férje minden vágya az volt, hogy 12 gyermekük legyen.

A Rogers család gyermekeinek neve mind “C” betűvel kezdődik: Clint (11), Clay (10), Cade (8), Callie (nyolc), Cash (6), az ikrek Colt és Case, Calena (4), Caydie (3), Coralee (2), és Caris (9 hónap).

Courtney és Chris mindig is nagy családra vágyott, ezért úgy döntöttek, hogy nem állnak meg 11 gyereknél. Az új családtag jövő év márciusában fog megszületni.

“Izgatottan várjuk, hogy 12 gyerekünk legyen. Nagyon hálás vagyok, hogy így alakult az életünk, jó, hogy a gyerekek korban nagyon közel állnak egymáshoz. Szeretek háziasszony lenni. A baba jövő márciusban fog születni, a legnagyobb gyermekünk akkor lesz 12 éves. Tulajdonképp a “Tucatjával olcsóbb” című film ihletett meg egy kicsit, azért is szerettünk volna 12 gyereket. Mikor megszületett a 11. gyerekünk, mindig azt kérdezték tőlünk, na és mikor jön a következő” – mondta Courtney.

A házaspár még nem tudja, hogy a születendő gyermek fiú lesz vagy lány, de az biztos, hogy ő is “C” betűvel kezdődő keresztnevet fog kapni.

Courtney 26 évesen lett anya

„Amikor összeházasodtunk, 24 éves voltam, de az első terhességemet elveszítettem, 26 éves voltam, amikor Clint megszületett. Akkor még nem gondoltam, hogy ilyen korán megtapasztalom az anyaság örömeit, és főleg, hogy ilyen szép nagy családunk lesz. Eddig minden úgy alakult, ahogy elterveztem. Október első hetében kiderül az új baba neme is. A férjem inkább lányt szeretne, így hat fiúnk és hat lányunk lenne. De az is jó lenne, ha fiú lenne, mivel az utóbbi időben mind csak lányok lettek. De valójában minden úgy lesz, ahogy lennie kell” – mesélte a 11 gyermekes anya.

Hogyan reagálnak az emberek, amikor megtudják, hogy Rogeréknek 12 gyermekük van?

Courtney és Chris elmesélték, hogy sok durva megjegyzést kapnak, gyakran érik támadások őket nyilvánosan és a hátuk mögött is. “Vannak, akik nem szeretik a nagy családokat, de most már kezdjük megszokni. Mindig lesznek olyanok, akiknek más a véleménye.”

Az édesanya azt mondta, hogy minden bizonnyal ez lesz az utolsó tervezett várandósság, így minden pillanatát élvezni szeretné.

“Korom és egészségi állapotom miatt nagy valószínűséggel ez lesz az utolsó terhességem. 12 gyereket szerettem volna, de nem akarok újabb császármetszést, és az sem elhanyagolandó tény, hogy 38 éves leszek” – mondta.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek