Kuriózum10 szokás, amelyet a sikeres emberek szoktak megejteni lefekvés előtt!

10 szokás, amelyet a sikeres emberek szoktak megejteni lefekvés előtt!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A sikeres embereknek különös szokásaik vannak, ami az átlagember számára furcsának tűnhet. De voltaképpen ezen szokások teszik őket mássá, sikeressé. Most következzen 10 szokás, furának tűnő viselkedés, amelyet a sikeres emberek lefekvés előtt csinálnak.

10 szokás, amelyet a sikeres emberek szoktak megejteni lefekvés előtt!
Fotó: Flickr.com

1. Könyvet olvasnak

Bill Gates, a Microsoft alapítója mohón falja a könyveket. Minden este, lefekvés előtt egy órát szán olvasásra, sokféle témában olvas. Az olvasás képes bővíteni tudásod, javítja az agyműködést, memóriát.

2. Van egy jól működő rituáléjuk

Vannak olyan sikeres emberek, akik lefekvés előtt még egy keveset dolgoznak, ami persze sokaknak furcsának tűnhet. Ezzel a különös szokással érik el azt, hogy az, amit csinálnak, abban sikeresek legyenek.

3. Meditálnak

A gondolataikat leginkább a meditáció segítségével rendszerezik, ezért lefekvés előtt 10 perccel, elmélyülnek a tudatukban, így reggel energikusabban, összeszedettebben ébrednek.

4. Mernek álmodni

A legtöbb sikeres ember lefekvés előtt elképzeli azokat a dolgokat, amelyek örömet okoznak nekik, amit szeretnének, hogy megvalósuljon. És ez rendszerint be is jön nekik.

5. Hosszú távra előre terveznek

Ahhoz, hogy ne hasonlítson az életük teljes káoszra, mindig előre megterveznek mindent, hogy mikor hová kell menniük, kivel kell találkozniuk.

6. Nem lógnak mindig a mobiljukon

Ezek az emberek ritkán néznek tévét, a telefonjukat is inkább munkaeszközként használják, mintsem szórakozásnak. Lefekvés előtt a telefonjukat nem viszik be a hálószobába, mert tudják, hogy ezáltal meghiúsulna a nyugodt alvásuk.

7. Mindig szakítanak időt a családjukra

Annak ellenére, hogy nagyon elfoglaltak, rengeteg dolgot kell elintézniük, mégis a családjukra mindig szakítanak időt, mert tudják, hogy csak így lehetnek igazán sikeresek.

8. Hálásak

Ezek a személyek nem félnek kifejezni a hálájukat, elismerésüket, mert tudják, hogy a sikert nem minden esetben csak maguknak köszönhetik. Ez pedig lelki nyugalommal tölti el őket.

9. Magukra is szakítanak időt

Ezek a személyek nem feledkeznek meg a hobbijukról sem, ezért mindig jut idejük azokra a dolgokra, amelyek igazán örömet okoznak nekik.

10. Tartózkodnak a túlzott alkohol fogyasztástól

A legtöbb sikeres ember tudja, hogy az alkoholnak mekkora romboló hatása lehet, így csak ritkán fogyasztanak szeszes italokat, lefekvés előtt pedig soha, mert az a másnapra teljesen rányomná a bélyegét.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek