Lélektár10 pozitív megerősítés, ami megváltoztatja az életed!

10 pozitív megerősítés, ami megváltoztatja az életed!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

A pozitív állítások segítségével könnyen átalakulhat a gondolkodásunk, ezáltal pedig az egész életünk megváltozik. Csak egy kis gyakorlás, és máris érezni fogod a hatását. Az alábbi pozitív állítások segítségével bármit elérhetsz az életben, amit csak szeretnél!

1. Csodálatos vagyok!

Akár hiszed, akár nem, a lényeg, hogy ezt a tudatot erősítsd magadban. Naponta többször ismételgesd, és a hatását ugyanúgy fogod érezni, mintha ennek az ellenkezőjét mondogatnád, ahogy teszed most is nap, mint nap. Mennyivel jobb abban a tudatban élni, hogy egy nagyszerű személyiség vagy, ahelyett, hogy “én úgysem érek semmit”.

2. Szeretem és elfogadom magam olyannak, amilyen vagyok!

Önmagad megszeretése egy egész életen át tartó utazás lehet. Minél közelebb vagy a célhoz, annál jobban fogod érezni magad a bőrödben. Tudd, hogy megérdemled a szeretetet, add meg magadnak azt, amire a leginkább szükséged van.

3. Elmém éles, lelkem békés, testem erős!

Az életed minden területén egyensúlynak kell lennie ahhoz, hogy valóban békében élhess magaddal. Te irányítod, hogy hogyan érzed magad a bőrödben. Ezek a pozitív állítások segítségedre lesznek abban, hogy harmonikus és kiegyensúlyozott lehess.

4. Bármit elérhetek!

A legtöbb ember úgy érzi, hogy csak úgy érhet el bizonyos dolgokat, ha több pénze, diplomája, ismerettsége van. Azonban az életben mindenki ugyanolyan lehetőséggel rendelkezik, hidd el, hogy bármit elérhetsz, csak akarnod és tenned kell érte. Nem számít, hogy milyen erőforrásokkal rendelkezel!

5. Megérdemlem mindazt a jót, amit az Univerzum tartogat számomra!

El kell fogadnod mind a jó, mind a rossz dolgokat egyaránt, viszont tudnod kell, hogy neked is jogod van a legnagyobb boldogság átéléséhez. Nem igaz, hogy kevesebb, értéktelenebb vagy rosszabb lennél, mint mások. Ugyanúgy átélheted a legnagyobb jót, mint bárki más a környezetedben.

6. Életem a választásaim következménye!

Megválaszthatod a barátaidat, a munkahelyedet, azt, hogy mivel töltöd a napod, és azt is, hogy mire gondolsz, hogyan reagálsz a dolgokra. Egyedül tőled függ, hogy hogyan alakítod az életed, válaszd tehát mindig a legjobbat számodra! Ha nem tetszik az életed, változtasd meg!

7. Elengedem a múltbéli sérelmeimet!

A múltban történt rossz dolgokat ne tápláld tovább nap, mint nap. Ami akkor történt, már elmúlt, próbálj inkább egy szebb jelenben élni. Az egyetlen, aki a múltbéli sérelmek és harag következtében szenvedni fog, az te magad vagy. Fogadd el a történteket, fejezd ki a fájdalmad, majd engedd el, és bocsáss meg. Ne élj áldozatként, hiszen a fájdalmak és sérelmek csak megnehezítik az életed.

8. Bátran szembenézek a kihívásokkal!

A képességeid korlátlanok, az egyetlen akadály, ami nem hagy szabadon érvényesülni, az te magad vagy. A célod érdekében lépned kell, tegyél meg minden tőled telhetőt. Félsz, hogy mi fog történni? Hidd el, hogy elég erős vagy ahhoz, hogy legyőzd az akadályokat, az erő benned van.

9. Megérdemlem a szeretetet!

Biztosan te is érezted már úgy, hogy téged senki sem szeret. Az egyetlen ember, aki feltétel nélküli állandó szeretettel fordulhat hozzád az pontosan te magad vagy. Szeresd önmagad, és meglátod, hogy a környezeted is jobban fog szeretni!

10. Fényes jövő vár rám, sokkal több jó áramlik felém, mint amire számítottam!

Ezzel az állítással emlékezteted magad arra, hogy minden jót megérdemelsz, és meg is kapsz az életben. Értékeld magad maximálisan, felejtsd el a kihitüséget, az önbizalom az egyik legnagyobb belső erő! Sokkal közelebb vagy az álmaid beteljesüléséhez, mint azt gondolnád, csak hinned kell magadban!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek