Nehezen hallod meg, mit akar közölni veled az intuíciód vagy a felettes éned? Néha valóban nehéz lehet meghallani a szívünk vagy a megérzéseink halkan elsuttogott üzeneteit. Különösen akkor, amikor feldúlt érzelmi állapotban vagyunk, esetleg válaszúthoz érkeztünk az életünkben.

A gondolataink néha annyira összezavarodhatnak, hogy nehéz lehet különbséget tenni az intuíciónk és az egónk hangja között. Szükség esetén, amikor valóban segítő kézre van szükségünk, hogy megtaláljuk az igazságot, és meghalljuk a szívünk szavát, az intuíciónk szolgálhat néhány jellel és nyommal, amit követhetünk.

Ezeket a jeleket és nyomokat időnként könnyebben lehet azonosítani, mint az erős és biztos tudás érzését, amit akkor érezhetünk, amikor magabiztosak vagyunk.

Ezek a jelek aprók és árnyaltak lehetnek, ezért figyelnünk kell rájuk, hogy észrevegyük őket, de ha ez sikerül, segíthetnek abban, hogy lépéseket tegyünk a helyes irányban, különösen, ha nem vagyunk biztosak magunkban, vagy még csak most tanuljuk, hogy használhatnánk a megérzéseinket, hogy kiaknázhassuk a felettes énünket.

1. Bizsergő érzés vagy libabőr;

2. Sürgető, kellemetlen érzés, vagy „pillangók a gyomrunkban”;

3. Élénk, látnoki álmok, amelyek úgy tűnik, valamilyen üzenetet hordoznak;

4. Ha folyton olyan számmintákat látsz, mint a 11:11 vagy a 911;

5. Hirdetőtáblák, tévéműsorok vagy utcatáblák, amelyek azonos üzeneteket hordoznak;

6. Dallamtapadás;

7. Zúg, vagy cseng a füled (és ennek nincs valamilyen egészségügyi oka);

8. Tanácsot kapsz, amely úgy tűnik, éppen a megfelelő időben érkezett;

9. Látomás, vagy inspirációs hullám, amit meditáció, testmozgás vagy zuhanyzás alatt tapasztalsz;

10. Fizikai rosszullét, minden különösebb ok nélkül, ezt különösen a gyomorban vagy a fejben érezheted;

Minél inkább megbízunk az intuíciónkban, és hallgatunk a megérzéseinkre, annál jobban megerősödik, azonban, ha nehezen hallod meg a belső hangot, a pszichés / intuitív jóslás sokat segíthet a dolgok tisztázásban.

Bármelyik módszert választod is, ne feledd, hogy a rendszeres gyakorlás, a hála, és az önmagaddal való kapcsolat fenntartása mind olyan eszközök, amelyek elősegíthetik az intuíciód megerősödését.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.