Attól, hogy nem mindig érezzük, még ott vannak velünk és minden egyes lépésünket próbálják segíteni valamilyen módon.

Az őrangyalaink azok, akik mindig a legjobb irányba próbálnak bennünket terelgetni, szembesítenek azokkal a dolgokkal, amelyek a fejlődésünk javára szolgálnak, és megmentenek azoktól a ballépésektől, amelyek rosszat okozhatnak nekünk.

Az őrangyalaink védelme nem mindig ismerhető fel egyértelműen, sokszor a legapróbb és legészrevehetetlenebb módokon próbálnak óvni bennünket, de ha nyitott szemekkel járunk, a következő jelek segítségével felismerhetjük, ha ott vannak velünk.

1. Élénk álmok, amelyekben gyakran egy angyal képe is megjelenik

Az őrangyalok a legkönnyebb módon az álmainkon keresztül szoktak kapcsolatba lépni velünk. Ha furcsa, élményszerű álomképeket tapasztalunk, amelyben még egy angyalszerű képet is vélünk felfedezni, akkor tudhatjuk, hogy az őrangyalaink itt vannak velünk.

2. Folyamatosan ismétlődő számokat pillantunk meg

Az ismétlődő számsorok mindig valamilyen útmutatást jelentenek az őrangyalaink részéről. A számsorokban rejlő üzeneteket viszont nekünk kell helyesen értelmeznünk, ahhoz, hogy közelebb kerüljünk önmagunkhoz és a számunkra kijelölt úthoz.

3. Úgy tűnik, nem tudsz szabadulni a fehér tollaktól

A fehér toll a földi életből eltávozott lelkeket szimbolizálja. Ha fehér tollakra leszel figyelmes, akkor tudd, hogy a már elhunyt szeretteid lelkei folyamatosan ott vannak veled, és az őrangyalaiddal azon munkálkodnak, hogy minden lépésedet segítség.

4. A zeneszámokból olyan sorok ragadják meg a figyelmedet, amelyek számodra többletjelentést hordoznak.

A zene az egyik legszebb módja annak, hogy az őrangyalaink üzenni tudjanak nekünk. Legyünk hát figyelmesek a bennünket körülvevő dallamokra és a zenék szövegeire is.

5. Ha rossz kedved van, megjelenik az életedben egy állat

Voltál már olyan helyzetben, hogy valami miatt szomorúan sétáltál az utcán és egyszer csak melléd szegődött egy kiscica vagy egy kiskutya? Ha igen, akkor igazán szerencsés vagy, mert azt a kisállatot az őrangyalod küldte, hogy segítsen átvészelni azt a nehéz időszakot, amibe kerültél.

6. Különös formákat vélsz felfedezni a felhőkben

Ha gyakran szoktál az égre bámulva ábrándozni, akkor biztos sokszor láttad, hogy milyen gyönyörű és véletlenszerű formákat képesek felvenni a felhők. Habár elsőre mindez véletlennek tűnik, de tudd, hogy nem az.

7. Amire már napom óta gondolsz, egyszer csak feltűnik az életedben

Lehet ez egy rég nem hallott zeneszám, egy rég nem látott ismerős, vagy egy kedvenc étel, amelyet már oly régóta nem kóstoltál. A szinkronicitás is lehet az őrangyalaink műve.

8. Érzékeled mások energiamezőjét

A spirituálisan nyitott emberek érzékenyek lehetnek az emberek aurájára. Ha te is tapasztalsz ilyesmit, akkor lehet, ideje lenne elgondolkodni, hogy ezzel mit is szeretnének üzenni az őrangyalaink.

9. Aprócska emlékeztetők bukkannak fel az életedbe

Ezek jöhetnek egy kedves szó formájában, egy véletlenszerűen a kezedbe akadt cetli formájában, amire pont az van írva, amire most a legnagyobb szükséged van. Az őrangyalaink óriási dolgokra képesek, ha rólad van szó.

10. Nem érzed magad egyedül

Egész egyszerűen érzed a közelségüket, érzed, hogy bármibe is kezdj bele, ők ott lesznek és segítenek, ha baj van.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.