Kuriózum10 Feng Shui tipp, hogy bevonzd a szerelmet az életedbe!

10 Feng Shui tipp, hogy bevonzd a szerelmet az életedbe!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ez a távol-keleti filozófia, amely a lakberendezéshez és annak energiáihoz is ezer szállal kötődik, segíthet abban, hogy rátalálj az igaz szerelemre, vagy hogy a meglévő kapcsolatodban fokozd fel a hangulatot.

10 Feng Shui tipp, hogy bevonzd a szerelmet az életedbe!

Most következzen 10, erre vonatkozó Feng Shui tipp!

1. Gyújts meg rózsaszín, vörös, vagy fehér gyertyákat, a legjobb, ha két darabot használsz, és ezzel már megteremtetted azt a romantikus hangulatot, energiát, amellyel növeled a szerelem erejét.

2. Helyezz el rózsaszín kvarc követ a hálószobádban, pontosan az ágytól számított jobboldali sarokban. Ez a drágakő felerősíti a szerelem vibrációját. A legjobb, ha 2 követ használsz, mert ezzel erősíted a párkapcsolat energiáit.

3. Üríts ki egy fiókot a hálószobádban a leendő szerelmednek, ezzel bevonzhatod az életedbe a nagy Ő-t.

4. Alakíts ki hangulatos hálószobát, cseréld ki a bútorokat, a lámpákat, a szőnyeget, mert a legfontosabb, hogy a helyiségben a szerelmed a lehető legjobban érezze magát.

5. Olyan képeket helyezz el a hálószobádban, amelyek tükrözik az ízlésedet. A családi képeket távolítsd el, és használj inkább olyan alkotásokat, amelyek a szerelem erejét vetítik ki.

Ezt is olvastad? 8 Feng Shui tipp, ami elhozza számodra a bőséget!

6. Olyan színűre fesd a hálószobádat, amely kedves, meleg hangulatot áraszt. Legyen enyhén vörös, akár rózsaszínes, vagy netán zöld, hiszen az harmóniát teremt.

7. Szabadulj meg a sok plüss állattól, párnától, mert azok fölöslegesen foglalják a helyet, elvezetik a pozitív, szerelmi energiákat, és nem hagynak helyet a nagy Ő-nek.

8. Az illatoknak is nagy szerepük van abban, hogy romantikus hangulatot teremts. Használj jázmin, rózsa, vagy levendula illóolajat.

9. A tükröktől is szabadulj meg, mert azok nem engedik be a szerelem energiáit. A Feng Shui szerint a tükröknek nincs mit keresniük a hálószobában.

10. A hálószobában tilos dolgozni, vagy sportolni, ezért ne tedd, ha fontos a romantika és a szerelem az életedben, amelynek legfontosabb színtere éppen az említett helyiség.

Ezt is olvastad? Feng Shui jóslat – A 9 Ki csillag elárulja milyen sorsod lesz!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek