Kuriózum10 évesen szerezte meg érettségi diplomáját a kisfiú

10 évesen szerezte meg érettségi diplomáját a kisfiú

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Egy kaliforniai kisfiúnak 10 évesen sikerült levizsgáznia és megkapta az érettségi diplomáját közli a People Magazin. Tanishq Abraham így az egyik legfiatalabb személy a világon, aki sikeresen megszerezte gyerekként érettségi oklevelét.

61530382

A sacramentoi srác vasárnap vehette át a megérdemelt kitüntetést szűk családi és baráti körben egy zárt rendezvény keretein belül. A KXTV értesítése szerint a Fehér Ház részéről egy elismerő levelet is kapott a kis zseni.

Tanishq szorgosan tanult otthon és elmondása szerint sem túl könnyű, sem túl nehéz feladatnak nem bizonyult a tanulás számára. A gyermek édesanyja mindig is tudta, hogy különleges képességekkel rendelkező kisfia van, azonban bizonyosságot ez akkor nyert, amikor kézbe kapta a fia intelligencia tesztjét.

Az eredmények alapján Tanihq bekerült a MENSA csoportba, amely a világ minden pontján jelenlevő különlegesen magas intelligenciával rendelkező emberek közössége. Ilyen magas intelligenciahányadossal a világon élő emberek csak közel 2 %-a rendelkezik.

A MENSA csoportot 1946-ban Angliában alapították, azzal a céllal, hogy egyesítse a magas intelligenciával rendelkező embereket. Jelenleg több mint 1oo országban közel 11o.ooo tagot számlál.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

50 felett sem késő változtatni

Kapcsolódó cikkek