10 csodás trükk, amely megkönnyíti a hétköznapjaidat! Imádni fogod őket!

Grant Thompson a következő videóban olyan praktikus tanácsokat mutat be, amelyek nagyban megkönnyíthetik életünket. Lássuk!

eletkonnyito-tippek

1. Ha imádsz játszani a telefonodon, de nem szeretnéd, hogy zavarjanak, állítsd át repülőgép üzemmódba a készüléket. Így az akkumulátor is tovább bírja.

2. Ha tankolni szeretnél, de elfelejtetted, hogy melyik oldalon nyílik a tartály, következőkor néz rá a műszerfalra, ahol a kis ikon mellett van egy nyíl, amely megmutatja, hogy jobb-, vagy baloldalra kell állnod a benzinkútnál.

3. Könnyebben begyullad a grillezéshez szükséges szén, ha a gyújtáskor pár krumpliscsipszet dobunk bele.

4. A kivinek is vagy egy egyszerű hámozási módja, hogy ne menjen kárba a gyümölcshús. Egy késsel vágjuk le a végét, majd egy kanállal kanalazzuk ki az egész gyümölcsöt.

5. Ha attól tartunk, hogy elveszítjük a telefonunkat, fényképezzük le az e-mail címünket, Facebook profilunkat, és tegyük háttérképnek, hogy a megtaláló értesíteni tudjon.

6. Hogy ne érjen meglepetés a zuhany alatt, jelöljük be azt a pontot, ahol a legkellemesebb a víz hőmérséklete, így nem forrázzuk le legközelebb magunkat, de hideg vízzel sem locsoljuk le a testünket.

7. A nyakkendő sokszor elmozdul a helyéről, de ha egy régi ingről levágjuk a gomblyukakat tartalmazó szegélyt, azt behelyezzük a nyakkendőbe, és hozzágomboljuk az inghez, máris rögzítve lesz a férfi ruházat dísze.

8. A dobozban lévő fóliatekercsek kihúzása sokszor fejtörést okoz, de ha ejtünk a két oldalon egy-egy bemetszést, akkor azok a hengerbe illeszkedve megakadályozzák, hogy mindig kiguruljanak a tasak-, vagy papírtekercsek.

9. Ha kényelmetlen párnán alszunk, reggel könnyen ébredhetünk fejfájással, sajgó nyakkal. Elég annyit tenni, hogy húzzuk be a nyakunk alá a párnát, hogy a gerincünket is tartani tudja.

10. A műanyag tasakok sok helyet foglalnak a fiókokban, így inkább simítsuk ki, és tekerjük fel. Ezzel sok helyet spórolunk, és praktikussá tesszük a zacskóhasználatot.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.
Top