OtthonVarázslatos úszóházat épített magának egy amerikai házaspár

Varázslatos úszóházat épített magának egy amerikai házaspár

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Louisa és Foy Brown 10 év alatt építették fel 20 négyzetméteres úszóházukat, amivel nyáron a vízen, télen pedig a kikötőben tartózkodnak. A viszonylag kisméretű úszóházban minden megtalálható, ami a modern életszínvonalat biztosítani tudja.

uszo-haz1

A férfi családjának 5 generációra visszanyúló tapasztalata van a fahajók építésében, azonban az úszóház elkészítése jóval különlegesebb projektnek bizonyult, ám ez esetben is derekasan helyt álltak. Ahhoz, hogy még több fényt engedjenek a házba,és hogy minél jobban gyönyörködni tudjanak az égboltban, két tetőtéri ablakot helyeztek el.

A tetőtérben egy veranda is helyet kapott, ahonnan csodálatos kilátás nyílik a környezetre. Az ágy a manzárdon helyezkedik el, közvetlenül a nappali fölött, míg a világos színű bútorzat és az ablakok nagyobb térhatást keltenek.

A rendkívül találékony módon elhelyezett bútordarabok szintén azt a látszatot keltik, hogy tágasabb a tér, míg a nagy ablakok lehetővé teszik, hogy a fény a ház minden apró sarkába eljusson. Éjszaka pedig gázlámpák világítják meg a csinos lakot, amelyet azt hiszem valamennyien gondolkodás nélkül elfogadnánk.

uszo-haz2

uszo-haz3

uszo-haz4

uszo-haz5

Fotók: Yahoo Homes/Nicole Wolf/Maine Home+Design

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek