KuriózumVálassz egy kártyát, hogy megtudd, milyen érzelmi sérülést kell meggyógyítanod

Válassz egy kártyát, hogy megtudd, milyen érzelmi sérülést kell meggyógyítanod

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Válassz egyet a képen látható kártyák közül, hogy megtudd, milyen sebet kell begyógyítanod ahhoz, hogy jobb legyen az életed.

Mindannyiunknak vannak olyan lelki sebei, amelyeket az általunk átélt negatív tapasztalatok hagytak maguk után. Ezek megváltoztatják azt, ahogyan érezzük magunkat, és tükröződnek a külvilággal való kapcsolatainkban is. Akármilyen régiek legyenek is, ugyanúgy a hatásuk alatt állunk, és ha nem találunk módot rá, hogy begyógyítsuk őket, megtörténhet, hogy egész életünkben ezt a negatív mintát követjük majd.

Fel kell ismernünk, és be kell gyógyítanunk a sebeinket, hogy boldogan és magabiztosan léphessünk tovább.

Ha még nem ismered a lelki sebeidet, akkor mindenképpen ki kell próbálnod ezt a tesztet: Válassz egyet a képen látható kártyák közül, hogy megtudd, milyen sebet kell begyógyítanod ahhoz, hogy jobb legyen az életed.

Ha az első kártyát választottad

A legnagyobb sérelmed az érzelmi instabilitás.

Megtörténhet, hogy gyerekkorodban nem volt egészséges érzelmi kötelék közted és a szüleid között, és ennek hatására olyan személlyé váltál, aki nem képes megfelelően kezelni az érzelmeit, és gyakran egészségtelen kötelékben élsz a körülötted levőkkel, hogy biztosítsd azt, amiben annak idején nem lehetett részed.

Lehet, hogy nem kaptad meg a megfelelő érzelmi nevelést, és ez akadályozhat a jelenben, de ne hagyd, hogy a jövőben is korlátozzon.

Olyan sok jó ember van a világon, aki szeretni tud téged, és meg tudja adni neked azt a figyelmet, amit megérdemelsz.

Kérj segítséget, hogy megszabadulj a múltbeli fájdalmaidtól, és tanulj meg egészségesebb kapcsolatban élni a körülötted levőkkel.

Ha a második kártyát választottad

A bűntudat az a lelki sérülés, amiből meg kell gyógyulnod.

Lehet, hogy a családod, a szeretteid az életed során túlterheltek téged a tanácsaikkal és az elvárásaikkal. Lehet, hogy az emberek jó jegyeket, tehetséget, intelligenciát, jó atlétikai teljesítményt, érzelmi elérhetőséget, jó munkát, összességében túl sok mindent vártak el tőled. Ezt a nyomást még most is érzed, és néha nagyon megnehezíti számodra a dolgokat.

Nem tudsz tartós boldogságot elérni, mert mindig úgy érzed, hiányzik valami, vagy valamin még javítanod kell. Be kell gyógyítanod ezt a sebet, hogy megtanuld szeretni önmagadat, úgy ahogy vagy, és, hogy élvezni tudd az életet hibákkal és kudarcokkal együtt.

Jó ember vagy, tanuld meg elfogadni önmagadat.

Ha a harmadik kártyát választottad

A múltbeli traumák okozta sérülés az, amit be kell gyógyítanod.

Nem tudtad kezelni a múlt csalódásait, ezért inkább falat építettél magad köré, hogy megvédjen a további csalódásoktól. A gond csak az, hogy ez a fal nem csak a rossz dolgokat tartja távol, hanem a jókat is.

Még ha valaki bántott is téged, ez nem jelenti azt, hogy mindenki ezt teszi majd. Keress segítséget, hogy meggyógyulhass ebből a traumából.

Add fel a védekező pozíciódat, és légy nyitottabb az életre. Adj egy kis esélyt és bizalmat másoknak, és meg fogsz lepődni, mit kaphatsz cserébe.

Te melyik kártyát választottad? Egyetértesz az eredménnyel? Oszd meg a véleményedet!

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek