LélektárVálassz egy geometriai alakzatot, hogy megtudd, mivel tudod kivágni magadról a negatív...

Válassz egy geometriai alakzatot, hogy megtudd, mivel tudod kivágni magadról a negatív energiákat!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Válassz egy geometriai alakzatot, hogy megtudd, milyen eszközzel tudod levágni magadról a negatív energiablokkokat!

Az élet nem egysíkű dolog, mindig lesznek érzelmi hullámvölgyek, és boldog pillanatok. Mindig minden folyamatosan változik, de ahhoz, hogy ebben a világban megtalálhasd az egyensúlyt, a harmóniát, meg kell találnod annak az eszközét is, hogy “letedd” a negatív gondolatokat.

Válassz ki az alábbi 3 geometriai forma közül egyet, és annak alapján megleled a megoldást!

1-es számú alakzat

Szerezz be egy adag kóser sót, de használhatsz himalájai sót, vagy Epsom-sót is. Tölts tele meleg vízzel a fürdőkádat, majd 4 evőkanál sót tegyél bele, és utána mártózz meg a vízben. Áztasd magad 15 percig, és máris megtisztítottad magad a problémáktól, lelki terhektől.

2-es számú alakzat

Ha nehéz helyzetben vagy, szólítsd magadhoz Mihály arkangyalt, aki megszabadít az ártó, mérgező kapcsolataidtól,  emellett támogatni fog abban, hogy új, tisztességen, szoros barátságon alapuló emberi kapcsolatok kiépítését tudd megvalósítani.

3-as számú alakzat

Ha van egy ember, aki folyamatosan megnehezíti az életedet, lerombolja az önbizalmadat, akkor képzelj el közted és közte egy láthatatlan madzagot, majd képzelj magad elé egy ollót, amivel ezt a köteléket sikeresen elnyisszantod. Ilyenkor az fog történni, hogy a negatív energia megszűnik köztetek, az illető többé nem lesz képes ártani neked.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek