KuriózumSzemélyiségteszt: melyik arcot látod boldognak a kettő közül?

Személyiségteszt: melyik arcot látod boldognak a kettő közül?

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Derítsd ki, hogy melyik agyféltekéd a domináns! Melyik arc tűnik számodra boldogabbnak?

Köztudott, hogy az emberi agy két féltekére oszlik: a jobbra és a balra, amelyeknek külön feladatuk van. És ahogy a természetben lenni szokott, mindig van egy dominánsabb fél.

Azok az emberek, akiknek a bal agyféltekéjük a dominánsabb, praktikusan gondolkodnak, objektíven, racionálisan vizsgálják az életüket, a környezetüket.

A jobb agyfélteke dominanciája viszont azt eredményezi, hogy az illető személy érzelmileg közelítsen meg egy témát, jobban átérezze a dolgokat, magasabb legyen az intuíciója, érzelmi intelligenciája.

A két agyféltekét a Corpus Callosum köti össze, amely egy vastag agyi szalag, amelyben rengeteg idegpálya található. Ahhoz, hogy kiderítsd, melyik agyféltekéd a dominánsabb, nézz rá erre a két, arcot ábrázoló képre, és dönts el, hogy melyik tűnik boldogabbnak.

A. arc

Ha az A. arcot választottad, akkor több mint valószínű, hogy a bal agyféltekéd a domináns. Ez azt jelenti, hogy az élethez pragmatikusan, objektíven állsz, azt teszed, amit az agyad mond.

Ritkán döntesz úgy, hogy a szívedre hallgatsz. Logikusan, kritikusan gondolkodsz, mindig észszerűen próbálsz döntéseket hozni. Minden lehetőséget több szempontból megvizsgálsz, már csak azért, hogy a lehető leghelyesebb döntést hozhass.

B. arc

Ha a B. arcot látod boldogabbnak, akkor te egy nagyon kreatív személy vagy.

Szereted kifejezni magad, legyen szó írásról, festésről, vagy bármilyen más tevékenységről. Remek a fantáziád, érzelmileg hihetetlenül sokszínű vagy. Imádod a különleges dolgokat, szeretsz érdekes emberek társaságában lenni.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek