LélektárRichard Gere elárulja a gyakorlatot, ami megváltoztatta az életét!

Richard Gere elárulja a gyakorlatot, ami megváltoztatta az életét!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Előbb-utóbb mindenki rájön, hogy mi az a kis praktika, amivel élhetőbbé, szebbé, boldogabbá varázsolhatja a körülötte levő világot, és saját életét is. Mindenkinek szüksége van egy kis „varázslásra”, hogy elérje a felhőtlen boldogság pillanatát.

richard-gere
Fotó: Arte em madelra/Flickr.com

A világhírű színész, Richard Gere elárulta, hogy ő mit tesz minden nap boldogsága érdekében.

„Létezik egy nagyon hatásos gyakorlat, amit évekkel ezelőtt kezdtem el használni. Az első dolog, ha egy személyre vagy egy állatra gondolok, vagy, ha először találkozom velük, mindenképp az mondom nekik, hogy: „Kívánom, hogy boldog légy.

Nagyon fontos, hogy ne csak kívánjam, hanem valójában úgy is gondoljam. És ez a gondolat mindent megváltoztat közted és az illető személy között. A dolgok ezután úgy fognak történni, hogy minden rendben legyen.

Tapasztalatból mondom ezt. Néha voltak nagyon nehéz helyzetek, emberek és találkozások. De, ha ezzel a gondolattal indítottam, minden megváltozott. Érdekes látni, hogyan alakulnak át a negatív gondolatok, érzések, történések.

Alakítsd át a történéseket, mond ki, kívánj boldogságot, és felhőtlen lesz körülötted mindenki. Próbáld meg, és meglátod egyetlen mondattól, mennyire megváltozik az életed.”

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek