Kuriózum"Rettegtem attól, hogy a férjem elhagy, amikor 21 évesen elvesztettem az összes...

“Rettegtem attól, hogy a férjem elhagy, amikor 21 évesen elvesztettem az összes fogam”

Nyereményjáték: Kattints ide és vidd el a főnyereményt a Filantropikum és a RIAVITA közös játékán!

Attól rettegett, hogy a férje elhagyja, amikor 21 évesen elvesztette a fogait!

“Most már büszke vagyok magamra, de sokáig féltem, hogy a férjem el fog hagyni, amikor 21 évesen elvesztettem a fogaimat” – jelentette ki a négygyerekes Alicia.

A New York-i négygyermekes anyuka, Alicia nemrég egy videót osztott meg, melybe arról beszélt, hogyan vesztette el fogait ilyen fiatalon, és párja mégis hűségesen ragaszkodott hozzá.

Fotó: TikTok

Alicia, aki hatalmas népszerűségre tett szert a TikTokon, elmesélte, hogy ő és Josh mindössze 18 évesek voltak, amikor megismerkedtek, és 20 évesen össze is házasodtak.

“21 éves korunkban született az első gyönyörű babánk, de a terhesség alatt a szemfogaim szó szerint kitörtek. A házasságunk első évében szép lassan mind kihulltak a fogaim, és szükségem volt egy részleges fogsorra. Azt hittem, a férjem el fog hagyni. Azt hittem, elvesztettem minden értékemet, és soha nem leszek már szép többé” – mesélt az önbizalmát megtépázó időszakról Alicia.

Fotó: TikTok

Az első fogsora nem a megfelelő anyagból készült, és a fiatal anya teljesen elvesztette az önbizalmát, amikor fog nélkül kellett élnie.

“A férjem egy olyan nő mellett tartott ki, aki egyáltalán nem úgy nézett ki, mint akinek örök hűséget esküdött. Ki marad egy olyan nővel, akinek nincsenek fogai. De az én férjem kitartott, és ráadásul született egy második, egy harmadik, sőt egy negyedik gyerekünk is” – mondta Alicia.

Alicia férjével

Az anyuka elmondta, hogy az önbizalma még jobban csökkent, amikor kiderült, hogy a negyedik gyerek születése és két év szoptatás után egy autoimmun betegség alakult ki nála.

“Nem volt életkedvem, állandóan aludni akartam, és súlyos depresszióba estem. Ezek a pillanatok nagyon megtörik a házasságot és magát az érintettet is. A férjem kiállt mellettem akkor is, amikor a lelkem teljesen összetört. Amikor találkozol valakivel, beleszeretsz tényleg azt gondolod, hogy minden végig tökéletes lesz, és semmi sem változik? Minden csak illúzió, viszont az élet változik. De most ünnepeltük a 16. házassági évfordulónkat” – mondta a nő.

@princxssglitterhead🐱🐠who🐿😅##merchdrop ##merchinbio ##todayilearnedthis ##beforeandaftertiktok ##beforeandafters ##makeuptransformations ##princessglitterheadmakeup ##alicia

♬ original sound – Kiera Lyons 🕯🕰🗝

“Mindig együtt leszünk, bármi történjék is” – mondta Alicia férje, Josh.

“A terhességem alatt nem hiszem, hogy túl egészségesen táplálkoztam, és sok kalcium is kiment a szervezetemből. A fogaim teljesen elvékonyodtak, és ezért kezdtek kiesni” – mondta Alicia, aki most már büszkén hordja az új fogsorát, és az önbizalma is visszatért.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek