KuriózumPénzért kínál egy francia cég ál-emberrablást

Pénzért kínál egy francia cég ál-emberrablást

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Az alap emberrablás (nevezzük csak így) 1300 dollárba fáj, de legalább poén!

emberrablas

Az Játsz/ma (The Game) filmben látott koncepció, miszerint egy kamu emberüldözést, embervadászatot vásárolnak egy egoista, önző embernek, majd a sokk hatására jelentős személyiségváltozáson megy keresztül – már nem fikció. Az “Ultimate Realite” névre keresztelt, Kelet-Franciaországi vállalkozás immár ezt is kiaknázta, szép sikereket tudva eddig magáénak.

A komolyabb csomagok már csónakos emberrablást, helikopteres szöktetést, hosszabb lefolyást is biztosítanak azoknak, akik nem aprózzák el a hátborzongató lehetőséget.

Georges Cexus, a 30 éves magánvállalkozó az Ultimate Realite eszmei szerzője (természetesen nem a filmből kölcsönözte az ötletet), és ő is a tulajdonosa. Három éve kezdett bele a nem mindennapi vállalkozásba, és ma már napi 2 ügyet vállal el átlagosan. A megbízók nagyrésze a felső tízezer köreiből kerül ki, így a teljes diszkréció alapkövetelmény, amit elmondása szerint nagyon komolyan kell kezelni még akkor is, ha a szakmában egyetlen vetélytársa sincs.

“Mindenki szeretné kipróbálni az olyan hajmeresztő kalandokat, mint a bungee jumping, bázisugrás, sárkányrepülés, de egy emberrablásra senki sincs felkészülve. Ebben rejlik a szolgáltatásunk ereje: garantált élmény, amire nem lehet eléggé felkészülni”, mondta Georges.

A sorozatos felkérések hatására az Ultimate Realite további szolgáltatásokkal bővült: megoldható, hogy embervadászat formában ijesszenek az alanyra, fejvadász üldözze hosszú időn keresztül, esetleg egy egész estét eltöltsön hullaházban, vagy olyan maffia sztorikba illő tranzakciót lásson, ami után a szervezett bűnözés üldözni kezdi, életre-halálra.

“Akármilyen hihetetlen, a tevékenységünk nem illegális. Sosem használunk éles fegyvereket, a helikopter pedig tudtom szerint nem illegális jármű. A rendőrséggel ugyan gyakran meggyűlik a bajunk, de ezt saját pénzünkből fizetjük. Megtörtént már olyan, hogy az emberrablást a rendőrségen jelentették. Na az nem volt egyszerű eset…” – mondta Georges Cexus.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek