Napi LikeMegható VIDEÓ egy idős asszony és egy kedves kis robot kapcsolatáról, amit...

Megható VIDEÓ egy idős asszony és egy kedves kis robot kapcsolatáról, amit mindenkinek látnia kell!

Iratkozz fel hírlevelünkre, vagy kövess minket a Viberen, a Telegramon és a Google Hírek-en!

Ez megindító kisfilm egy nagyon fontos leckére tanít bennünket: soha ne felejtsük el tisztelni és becsülni a szüleinket.

changing-batteries

A 3D technológiával készült alkotás egy idős asszony és egy elemmel működő robot történetét mutatja be. Ez is a klip címe: Elemcsere.

Egy nap az idős hölgy csomagot kap. A fia kézírását látja a doboz tetején, aki ismét nem ér rá meglátogatni anyját, de ezt igyekszik valahogy jóvátenni, és egy kis, elemmel működő robotot küld neki, aki arra van programozva, hogy segítsen a házkörüli teendőkben.

A kis szerkezetnek azonban szíve is van, gondoskodik a néniről, és idővel az is megkedveli a masinát, sőt még egyszer elemet is cserél benne, hogy ne merüljön le. Egy délután azonban minden megváltozik: a tornácon ülő asszony a hintaszékében meghal. A kis robot azonnal elemért szalad, és a nő ruhájának zsebébe teszi, hogy hátha így életre kell. Azonban nem történik semmi.

A robot még pár napig működőképes marad, tesz-vesz a házban, de majd ő is végleg lemerül. Halála után azonban találkozik az idős gazdájával, aki boldogan nyújtja kezét, hiszen menniük kell a cirkuszba, amire még életükben meg volt a jegyük, csak a sors közbeszólt.

Soha senki és semmi nem helyettesítheti a szeretet, ezért minden percünket használjuk ki, és töltsünk minél több időt azokkal, akik számunkra a legfontosabbak a világon.

Legfrissebb

Hirdetés

Aktuális kedvencek

Ez is tetszeni fog

Kapcsolódó cikkek