A 2011 novemberében teltházzal debütált előadás nagy sikerére való tekintettel újra színpadon a Magashegyi Underground – szimfonikus zenekarral, kórussal, és ezúttal a 2012-ben megjelenő Ezer Nap című új nagylemez dalaival.


Fotó: zoranvarga.com

Szívtakarítás EP, Ezer Erdő nagylemez, Ezer Város online maxi és legalább ezer fantasztikus hangulatú koncert után szimfonikus zenekarral és egy kórussal „bútorozik” össze a zenekar, hogy az újraindulása óta eltelt több mint ezer napot 40 zenésszel és hangszerrel járják újra.  Az este az egyedi hangszerelés (és hangvétel) mellett más újdonságot is tartogat, hiszen először itt lesz hallható az év első felében megjelenő új nagylemez is.

A  dalokat Subicz Gábor hangszerelte át, akinek nevéhez köthetőek a Pannonia Allstars Ska Orchestra szimfonikusokra átdolgozott dalai is, valamint a Modern Art Orchestra, és a Harcsa Veronika és Erik Sumo (Big) Band is egyedi zenei megfogalmazásokat köszönhet neki.

A szimfonikus zenekart és kórust Grünvald László vezényli, aki a Talamba ütőegyüttes művészeti vezetője is egyben.

Közreműködik: Talamba Ütőegyüttes, Harmónia Garden Orchestra, Discantus énekegyüttes, vezényel: Grünvald László

Helyszín: Művészetek Palotája
Dátum: 2012. február 24.
Kezdés: 20 óra

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.