A szépség jelen van a hétköznapi életünkbe, harmóniát, egyensúlyt teremtve bennünk.  Az intim pillanatok épp a szépség által lesznek maradandóak.   A vágyak kifejezését segíti az esztétika, akár a hálószobában is. A belső világunk kreatívan tükröződik  külső szépség megteremtése  által.

Íme egy pár tanács hogyan tedd szebbé szerelmi életedet.

Előkészületek:  A mód, ahogyan berendezed a szobát és ahogyan felkészülsz az intim pillanatokra kívülről és belülről harmóniát kell sugározzon, hogy a párod érezze hogy meg akarod lepni és fontos számodra. A szerelem jó ötletforrás, csak hallgass a szívedre.

A szoba félhomálya vagy egy gyertya lángja kíváncsian sejteti a formákat és közelebb vonzza partneredet.  Igyekezz minél több érzékszervet mozgósítani. Az információk több mint 9o%-a vizuális jellegű így a formák világa különös jelentőséggel bír.

Színek a szexualitásban: a bíborvörös, meggyszín, a narancs vágykeltő és vitalitást ad, a fizikai szenvedély és érzékiség megtestesítője. A fehér a tiszta és szűzies szépség hatásával bír.

A színek harmóniája megjelenhet a fal színeiben, az ágy színeiben vagy a tested fedő sejtető ruhában.

A stratégiásan elhelyezett tükör a hálószobában csak növeli a vágyat, újabb és újabb perspektívából jelenítve  meg a formákat.

A  meztelen női test, amelyben a  harmónia az érzékiség a szépség gyengédség egységes egészet alkot egy selymes öltözettel, szép sminkkel, ékszerekkel  megteremti a vágy tökéletes forrását.

A férfi test az erő, a vitalitás a termékenység lendületével ébreszti fel az intim kíváncsiságot.

Az illatok és ízek bevonásával az intim pillanatok érzéki valósággá alakulnak. Kényeztesd el partneredet egy új parfüm illatával vagy egy ritkán kóstolt rafinált édesség ízével.

Nemcsak a forma de a mozgás varázsa is jelen van a szexualitásban. A tánc maga az intimitás kifejeződése és mutatja azt, ahogy fogadod és megéled a gyönyört.  Az erotikus mozdulatok által  az intim pillanatban  átadhatod magad egy előjátéknak amelyet követhet a beteljesülés.

Ha érdekelnek további cikkeink, csatlakozz a Filantropikusok csoportunkhoz! , vagy kövess minket a Pinteresten, vagy iratkozz fel a hírlevelünkre.